onsdag 9. august 2017

Brannhemmende maling oslo

Brannhemmende maling oslo

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Denne formen for passiv brannsikring blir benyttet på runde stålsøyler eller der det av estetiske grunner er ønskelig med synlig stål.


Brannhemmende maling oslo

Oslo brannsikring utfører og dokumenterer brannmaling av både stål og treverk. Blant prosjektene Folvik og Mal Proff har vært involvert i, er fergeterminalen for Color Line i Larvik, sykehuset i Bodø, Ulstein Arena og Kuben i Tromsø. Vi evaluerer materialet og foreslår brannhemmende trebehandling. Dette innebærer valg av brannhemmende løsning, teknisk anvendelse, i samsvar med forskrifter, testing, kvalitetssikringssystemer, sertifisering, opplæring og prosjektledelse. For å lære mer om hvordan Teknos brannhemmende maling kan øke sikkerheten, utseendet og.


Kan males med løsemiddelbasert maling. Hovedgrunnen til dette er at brannhemmende maling sveller opp ved brann. BrannX S har brannklasse B. Vi søker nye dyktige inneselgere til Oslo ! Heidenreich AS er Norges eldste rørgrossist og nå går det så det suser! Når skadene ikke blir for omfattende, vil bedriften raskere komme i drift igjen.


Jeg vet ikke hvor man får kjøpt brannhemmende maling , men det er ikke noe særlig fint og se på. Det må legges såpass tykt, og får da en veldig grov struktur. Så beste hadde vell vært og fått tak i brannimpregnert trevirke. Du kan høre hos noen som selger byggvarer til proffmarkedet, de skaffer nok det iallefall. Reserver ditt Hotell i Oslo online.


Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Påføring av brannhemmende maling er spesielt viktig i de mest utsatte delene av et bygg, slik som bærevegger og rømningsveier. TermoCoat leveres klar til bruk for påføring med pensel, rulle eller.


Brannhemmende maling oslo

Svellingen har en isolerende effekt på de brannutsatte materialene og hindrer spredning over en viss tid. HW– HWHvit og Klar brannisolerende vannbasert maling for gran, sponplater etc. Ny brannhemmende maling med trebeskyttelse. Stålprofilene ble først grundig renset og klargjort med Power Coat Vask og Avfetting. Alt stålet ble så primet med Power Coat Vedheftsgrunner.


Nå er tiden inne til å vise fram sponplaten som er brannhemmende. Vi starter nå å selge platene og håper håndverkerne ser alle fordelene denne platen har, smiler Stig Pettersen, distriktssjef for Oslo , Akershus og Østfold. Han forteller at platene er ferdig malt med Teknos brannhemmende maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg