tirsdag 15. august 2017

Ascott 0553

Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. DRYGOLIN Nordic Extreme. LADY Minerals ger vackra, kalkade väggar med unikt kulöruttryck. De varma, naturliga tonerna kan både framstå som råa och industriella, men också mjuka och varma.


Ascott 0553

Tidløs som grunntone i andre rom, men husk at alle. De varme, naturlige farver kan fremstå både rå og industrielle, men. PNE LØSNINGER: Martin ville gjerne beholde spiseplassen, og det fikk han.


Les mer om fargen på jotuns inspirasjonsblogg. Skyvedør, lister, tak og kjøkken er også i bumull. En blå og en lys grå sofa. Kalkeffekten er med til at skabe et roligt og afdæmpet udtryk, der passer godt ind i de fleste indretningsstile. Over kjøkkenbenken har vi malt en rute i samme farge, men av type våtromsmaling.


Den er lettere å vaske av enn vanlig maling – slik slipper vi å ha fliser e. Du finner fargekartene i en fargehandel nær deg ganske snart,. Jotuns beste gråfarger. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå!


Ascott er en super kombinasjonsfarge til f. Färgen har en ungefärlig våglängd på 575. This color has an approximate wavelength of 575. LADY Pure color vægmaling, den smukkeste vægmaling overhovedet.


Ascott 0553

Supermat, elegant og sanselig. Malingen er robust og har høj slidstyrke. Her er den ingen store kontraster, og rommet fremstår derfor som veldig lunt. Rommet er totalforandret, og har blitt til et herlig lite soverom med en liten baderomskrok.


Idag tänkte vi bjuda på 3st av våra favoritkulörer (ja, vi samlar på färgkoder)! Visst är det en djungel där ute bland ncskoder och trendfärger. De har et enormt utvalg av farger til alle rom i huset.


Ascott 0553

Forestil dig hvordan malingen på væggen? Hjem og Design -Stort udvalg af billige varer i alle de kendte mærker til lav online pris! En varm gråbeige tone. PROFFEN samme farge, altså i Egghvit og Bomull, dersom veggen skal være hvit.


Totalt sett gir dette et penere og mer helhetlig uttrykk enn at. De viktigste egenskapene for interiørmaling er at den er lett å påføre, gir jevn og god dekk, lite sprut og at produktet gir den fargen du har valgt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg