torsdag 31. august 2017

Saueskinn grå

Saueskinn grå

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Sjekk ut saueskinn grå. Fantastisk deilige saueskinn! Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet.


De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Shansi er et mykt og deilig, langhåret og krøllete saueskinn fra Tibet. Her ser du Shansi i fargen grå snowtop. Kun et eksempelbilde.


Hvert skinn er unikt. De fleste Nordmenn har en eller annen relasjon til livet på fjellet, der skinnfeller er en unnværlig ingrediens. Selv etter at vi fikk isolerte hus og hytter med innlagt varme, er saueskinn og andre skinnfeller nesten et must for mange - både inne og ute. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Saueskinn grå

Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Tull deg inn i et deilig saueskinn i godstolen! Den myke følelsen av et saueskinn som er godt og varmende er det få ting som slår. Saueskinn til hytta og saueskinn til hjemmet. Et saueskinn hjelper til å myke opp et rom eller et møbel, og passer perfekt som kontrast i for eksempel moderne møbler.


Kuskinn er gjerne større skinnfeller. Hårlengden varierer fra 8- cm. Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin. De myke saueskinnene og fellene våre skaper en varm og hjemmekoselig stemning.


I sortimentet finner du både ekte saueskinn og kunstskinn. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Den runde formen passer mange forskjellige typer sittemøbler som stoler, krakker og benker. Korthåret, krøllete saueskinn fra Australia. Deilig og mykt saueskinn med lang og rufsete lugg.


Saueskinn grå

Perfekt for både ute og innebruk. Bruk de i sofaen og godstolen, eller ta de med ut og bruk de på benken i hagen. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Det er blødt og har en rigtig pæn grå farve. Passer perfekt i den nordiske indretningsstil.


Opprinnelig skrevet på jysk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg