onsdag 23. august 2017

Atv hengere

Grus- og gressredskaper, sprøyter og spredere, vogner og hengere. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg å velge utstyr som passer dine behov! En maskin, hvor lek og arbeid blir til ett.


Atv hengere

Våre selgere hjelper deg med transporthengere, flerbrukshengere, tipphengere, tømmerhengere og andre tilhengere til terrengkjøring. I tømmerhengersortimentet finnes det en rekke proffmodeller med kran og hydraulikk. Tysse tømmerhenger er spesiallagd for deg som skal transportere tømmer. En tømmerhenger har to tømmervugger som du kan justere i lengderetning.


Atv-hengere Åsheim Maskin AS holder til i Øverbygd i indre Troms, km fra Epå Heia. De begynte i det små med å produsere varehengere og fikk etter hvert opparbeidet et forhandler- nett over hele landet. Vi er ledende i landet på dekk, felger og annet utstyr til Quadcross og har i flere år vært leverandør til landslaget i Quadcross. Espegard er en ledende leverandør av ATV-hengere til skog- og landbruk i Norge.


Solid minhenger med tipp og hengerfeste til barne ATV. Mer info Legg i handlekurven. ATV Hengere og redskap. Espegards Kombihenger med standard plan er svært allsidig og praktisk.


Med tippbart plan, svingbart vinsjtårn med kraftig vinsj samt boggi med pendelfunksjon er den rustet for mange oppgaver. Hengeren kan også enkelt gjøres om til en tømmerhenger. Bronco kombi henger med avtakbar platt og tømmerstaker. Polaris er kjent for meget høy kvalitet på sine firhjulinger.


Atv hengere

Polaris har også en stor plass i markedet med det største utvalget av tilbehør til ATV. Av dette kommer det ikke som noen stor overraskelse at noen av markedets flotteste og mest solide hengere er av Polaris. Her får du tre hengere i en. Tipphenger, Liten varehenger og tømmerhenger. Ypperlig for jakt, og frakt av eks elg.


Elgtårn er ekstrautstyr. KAn påmonteres vinsj eller bruke vinsj på eks ATV. Kan enkelt gjøres omm til frakt av tømmer, og tømmerstaker følger med sammen med frontgrind. Denne vinsjen er det opplagte valg, om man har bruk for en billig vinsj til båt henger eller andre typer hengere. Allsidig flerbrukshenger med mange praktiske løsninger.


Atv hengere

Pris er inkludert MVA og uten frakt. Vi har resultater for Atv henger til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Klikk på den varegruppe som du ønsker og finn hengeren, med det utstyr, som passer for ditt behov.


Vi fører CF Moto, HSS tilhengere og har eget verksted!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg