mandag 21. august 2017

Soft mint eller minty breeze

Soft mint eller minty breeze

Download Mint for Free. Latest version available. Sv: Soft Mint eller Minty Breeze på kjøkkenet?


Soft mint eller minty breeze

Vi maler hallen i soft mint (med eldgammelt, lavt brystpanel i klassisk hvit), og jeg synes det er helt nydelig. Skal se om jeg finner bilde. En mil frisk mintaktig farge. DISKRÉ Minty Breeze har blitt en stor hit.


Kanskje ikke så rart. Her ser vi den i kombinasjon med fargen Soft Mint. Den er en perfekt miks av tøff og beskjeden. For sikkerhetsskyld Trender kommer og går tenker du kanskje, men noen trender blir lenge. Vi har for eksempel alle et forhold til fargen Caffe Latte.


Side 2- Soft Mint eller Minty Breeze på kjøkkenet? En grålig litt skitten minttone. Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Pauls Blue på bordet. Jeg har minty breeze.


Synes den fargen er veldig fin Men den varierer noe i farge alt etter hvor mye lys som er på, dagslys fra vindu osv. Dersom det er opplett og lyst ute ser minty breeze ut som jade-fargen hos meg f. Har en lys tapet på en langvegg da, tror kanskje det ville føltes litt tungt dersom alle veggene hadde vært minty breeze. Selv om Minty Breeze er en minttone, oppleves den ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Ekstra fin blir fargen hvis du maler med den supermatte LADY Pure Color. En unik personlighetstest som identifiserer ansatte med god organisasjonsatferd.


Hjertebankvegg med Minty Breeze Nok en blomstrete retrotapetvegg er forsvunnet fra fjeldborgen! Så har jeg Deco Blue i TV-stuen og på soverommet, og Soft mint på barnerommet (baby på vei) og vindfang. Kunne ikke blitt mer fornøgd. Vi kjøper brukt, får eller arver – og skaper vårt eget unike preg ved å male og pusse opp møbler.


Hvilke ncs kode har fargen minty breeze ? Lady Balance Soft Mint og Minty Breeze. Leave a Reply Cancel reply. Soft Mint fra Jotun er en frisk grønngrå farge, og en god konkurrent til blå vegger. Soft Mint er en behagelig mintfarge, og er fin mot Villa Floris basisfarge, Minty Breeze.


Soft mint eller minty breeze

Det passer jo utrolig fint med Soft Mint også (den lyse mintfargen, den andre er faktisk Minty Breeze som vi har på spisestuen) men helgrønt rom blir nok ikke så populært Det kommer også inn en ganske stor seng på dette rommet som skal stå mot den mintgrønne veggen, denne sengen er rosa og hvit, så jeg tenker også at vi bør teste. Green Leaf er den lyseste av de varme grønne du får i LADY Minerals og jeg tror ikke den er for mørk på vegg, husk at alle varger virker lysere på store falter. Vår kulörchef, Lisbeth Larsen, rekommenderar: Den blågröna paletten passar extra bra i sovrum eller andra rum där du laddar batterierna och hämtar ny energi. Många av kulörerna i denna palett är dämpade toner för ro och avslappning. Denne kraftfulle fargen er fra det nye.


Där försvann en storblommig retrotapet från Fjeldborg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg