mandag 14. august 2017

Beis til verandagulv

Finn Beis Til Verandagulv. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi leverer terrassegulv i plast eller kompositt.


Kom innom vårt Showroom på Notodden for inspirasjon. Så jeg vil absolutt anbefale å beise impregnert treverk.

Vi hadde tidligere en terrasse på hytta som var beiset i en oransjerød farge som overhodet ikke passet til huset eller låven. I fjor bestemte vi oss for å gjøre noe med det. Det er fullt mulig å gå fra oljet til beiset, beiset til oljet, og fra beis til beis - med forskjellige farger. Det krever bare litt forarbeide, men dette bør ikke ta mange timene, forteller Dagny Thurmann-Hoelseth i Fargerike til DinSide. Slik vasker du terrassen lettest.


Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg.

Mer om vilkårene her. Beis ett til to bord i lengderetningen om gangen. Terrassebeis tørker forholdsvis fort, og hvis du ikke følger bordene risikerer du stygge skjøter og skjolder, sier Simonsen i Jotun.


Noe av det viktigste for et pent sluttresultat er likevel at du ikke bruker for mye beis. Beisen skal ikke danne en film oppå treverket, den skal. Er treverket slitt og flisete anbefales å slipe det til det fremstår som lyst i fargen og uten fliser. Siden beis er en transparent behandling, vil underlagets egenfarge ha innvirkning på sluttresultatet.


Skal plattingen få en annen farge enn den hadde fra før, må alle rester av gammel behandling slipes vekk eller fjernes kjemisk. Men, den evige diskusjonen: Skal man gå for beis eller olje? Og skal man kjøpe rimelige eller dyrere varianter?


Adrian Sve er avdelingsleder ved Byggern Stavset, og råder deg alltid til å gå for en terrassebeis når du skal vedlikeholde terrassen din. Det gir deg det beste sluttresultatet. Trefiber-reising slipes lett vekk med slipbrett påmontert forlengerskaft.


Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male. Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå. Hva hvis malingen krakelerer?


Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget.

Luksus er å nyte livet utendørs omgitt av puter, tepper og det du ellers ønsker til en velfortjent pause. Nybeiset terrassegulv, godt vær og helhetlige fargevalg gjør uterommet til sommerens soleklare favorittrom. Etter at jeg selv hadde et litt ublidt møte med mitt første møte med beis i helgen, tenkte jeg at jeg umulig kan være den eneste som har bommet på dette.


TREBITT Terrassebeis lar deg velge mellom mange farger, og terrassegulvet holder seg like vakkert i flere år. Etter en lang vinter så gulvet på balkongen i toppleiligheten ikke særlig fresht ut, og vi kjøpte inn beis , terrsasserens, koster og satte igang. Ikke beis i direkte sollys - vent til det er svalt i luften, da rekker beisen å trekke godt inn i treverket og sluttresultatet blir penere.


Vent terrassen er helt tørr før du går på med beis eller maling. Det kan være fuktig inni treverket selv om det virker tørt på utsiden. Maling, beis eller dekkbeis?


Beis er en transparent overflatebehandling som lar treverkets struktur og overflate være til dels synlig. Strukturen vil avta noe for hver behandling, mens beisfargen blir kraftigere for hvert nytt strøk. Beis er lett å påføre og har et påføringsintervall fra 1-år avhengig av klima. For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel.


La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis. Problemet er at malingen vil få problemer med å feste ordentlig til underlaget. I tillegg vil vann, snø og is liggende oppå flaten føre til tøffere påkjenninger enn malingen skal tåle.


Man vil høyst sannsynlig få problemer med avflassing etter rimelig kort ti bekrefter Chresten Nielsen hos Beckers. Bruk rikelig med olje eller beis. Rull bord av gangen så blir det lett å fordele og å unngå doble strøk.


Lås så rullen slik og stryker ut oljen eller beisen. Penselen er også bra å benytte på steder som er vanskelig å nå. Jeg ville vært skeptisk til å benytte oljedekkbeis, eller maling, på et utvendig gulv. Og det slites ganske raskt vekk, med eks. Da hadde jeg heller akseptert et mørkere gulv og brukt Tjæralin på nytt.


Halsøy fra BFMG opplyser til Bonytt. Jordan som kan låses. På denne måten unngår du ujevn pålegging ved at du først ruller på et felt med beis , for så å låse rullen slik at du kan stryke produktet ut. Det er viktig å ikke legge på tykke lag, da kan du etterhvert risikere lett flassing.


Alt så bra ut og jeg tror vi gjorde jobben etter oppskriften (tynt lag, ikke beis på beis , stryke over med kost etter første strøk, osv), men i går gikk jeg på verandaen med gummistøvler og oppdaget plutselig at beisen ikke hadde festet seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg