mandag 14. august 2017

Male møbler tips

Male møbler tips

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til.


Male møbler tips

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Hvordan male møbler - stol. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk.


I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Et møbel som skal utsettes for mye slitasje bør males med en maling som er hard nok og egnet for møbler. Haraldseth anbefaler polyurethanforsterket maling, også kalt dør-list maling. Polyerethan er et bindemiddel i malingen som er hardere enn i vanlig akrylmaling.


Male møbler tips

Når vi maler møbler ønsker vi at den skal flyte mer ut enn en veggmaling. Anslått tidsbruk: noen timer, avhengig av type møbel. Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis.


Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag. Er du heldig, kan du ende opp med ny kommode, spisestue eller hylle, knapt uten at det koster noe. Dette innlegget ble skrevet i Dagens tips , Hverdagen og alt det andre, Interiør og merket blogg, bloggurat, bokhylle, fornye møbler , gammelt blir til nytt, gjenbruk, hvit bokhylle, lindaslilleverden, male bokhylle, male gamle møbler , male lakkerte møbler , male laminat, maletips, nye møbler , oppussing av møbler , oppussing bokhylle. Møbler fra Finn eller loppemarkeder kan gjøres unike og freshe med et nytt strøk maling.


Bare se så lekker den gamle skjenken ble malt i hvitt! Et annet tips er å male gamle pinnestoler i forskjellige knallfarger – da får du en utrolig kul spisegruppe. Du kan også friske opp gamle Ikea- møbler med nye og spennende fronter. Alle kan male Å male en kommode tar ikke veldig lang ti og du trenger ikke være spesielt handy for å få et godt resultat – i hvert fall ikke om du velger denne fremgangsmåten. Et godt tips er å bruke litt tid på å finne de fargene du ønsker å kombinere, kanskje vil du ha det originalt og vågalt eller hente inn noen farger fra det øvrige interiøret.


Husk dette når du skal male. Så bruker man en heftegrunn, og så maler man med den fargen man vil ha. Da bruker man maling som er beregnet på møbler , eller typen man bruker på lister.


Uansett om du skal male en dør eller en kommode, gjelder mye av den samme fremgangsmåten! Vær nøye med forarbeidet, så blir resultatet alltid best. Se her for gode tips : Slik gjør du det: Dette var utgangspunktet vårt.


En slitt og gulnet furukommode som hadde sett sine bedre dager… Litt forarbeid er smart før du åpner malingsspannet. Tips : Jo høyere tall det står bak på sandpapiret, jo finere er det. Støvet må bort før du starter å male – bruk gjerne både en liten kost og microfiberklut.


Sørg for at stolen kommer opp fra gulvet før du starter å male. Vi skrudde skruer i hvert stolben. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Hvilken stil har du i hjemmet ditt? Se nyhetene våre og finn nye møbler her. Fjern knotter, beslag, bein og andre detaljer som du ikke skal male , eller dekk de med maskeringstape. Vask Møbelet med Nordsjö Original Forvask. Skyll av overflaten, og la den tørke.


Matt ned overflaten med et fint sandpapir. Det er spesielt viktig på møbler som allerede er behandlet. Tørk av alt slipestøvet med en microfiberklut.


Det er ikke vanskeligere å male med lakk enn med annen maling, men det finnes noen tips som gjør det enklere å oppnå ønsket resultat. Det viktigste er: Stryk på malingen med lange strøk, helst ett sammenhengende strøk langs hele overflaten som skal males , så du unngår skjøter i malingsstrøket. Møbler – Møbler bør males med en hardere maling, som tåler mekanisk slitasje bedre. Skal du male store flater, anbefaler jeg å bruke rulle.


Før du maler, bør du vaske og grunne. Er det snakk om mindre arealer med utskjæringer, anbefaler jeg å pensle alt. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. Sparkel, skjøter og utskiftede deler blir borte vekk. Du slipper å se strukturen av treverket eller spor av kvister.


Maling er rett og slett veldig greit å bruke på gamle møbler og det fjerner alle tegn på at møbelet egentlig er av furu. Vi har sagt at vi driver med miljøvern på øverste plan. Vi gjør det mulig å sende møbler fremover i generasjoner.


Gamle møbler er ofte av god kvalitet. Det overgår mye av den kvaliteten vi ser på ting som lages i dag, så det er vel verdt å ta vare på dem, sier Hanne. Hun råder deg til å vurdere kvaliteten når du kjøper nye.


Det er alltid viktig å vaske overflater som skal males godt. Velg et vaskemiddel med gode fettløsende egenskaper. La det tørke godt, slik at det er helt tørt før du begynner å male. Slip: Puss over overflaten med et finkornet slipepapir eller slipekloss, 1eller finere, for å få bedre heft.


Er du ikke fornøy eller ønsker en jevnere utseende vegg, kan du male ett strøk til. Etterbehandling Vanligvis er det ikke nødvendig å etterbehandle veggmaling. Men velger du kalkmaling på møbler , veggen bak stekesonen på kjøkkenet eller andre flater som vil trenge hyppigere rengjøring, kan det lønne seg å påføre et beskyttende lag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg