mandag 21. august 2017

Innredning av hagestue

Forleng sommeren med en hagestue som holder vær og vind ute og hyggen inne. Våre kvalitetshagestuer kan du ha glede av i mange år. Et drivhus, mange muligheter! Markedsledende leverandør av vinterhager, rekkverk og skyvedører.


Hagestue til rimelige priser!

Uteplassen er stolt leverandør av vinterhager og hagestuer som er tilpasset norske forhold. Start planleggingen av din nye uteplassen sammen med oss. Tilbehør hagestue , Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Først må du bestemme hvilken type hagestue du vil ha, samt størrelse og plassering.


Ta et valg om isolering og materialer tidlig i prosessen for best mulig planlegging og beregning av kostnader. Ring kommunen for å høre hva som kreves for at du skal få sette i gang med byggingen. Hvis noen hadde sagt ordet hagestue til meg for rundt fem år siden og bedt meg beskrive det med maks fire or hadde jeg sagt: sommer, regn, kvelder, blåst.


Ja, det var omtrent så langt tankerekken min hadde strukket seg.

For meg har nemlig hagestuer vært noe man bruker om sommeren – et sted man kunne få ly og nyte sommerkveldene. Hjem Bergene Holm Inspirasjonspris Helårs hagestue. Hege Voll Midtgaard 26. Det måtte tåle trafikk av utesko og være enkelt å holde rent.


Overbygget som familien her har valgt, er på forhånd tegnet og tilskåret etter spesifikke ønsker. Overbygget kan, hvis man senere ønsker det, lukkes inn, så det blir en hagestue. Ut fra den veiledende tegningen framgår det hvor og i hvilken rekkefølge de enkelte elementene skal monteres. Jeg skulle jo gjerne kjøpt alle de kule designteppene, lampene og putene som arkitekten foreslo, men da var alt budsjettet brukt opp.


Det endte med at jeg sydde putene selv – med god hjelp av mamma, sier han og ler. Stoffene kjøpte jeg på en bruktbutikk i Belgia. De minner om gardiner fra 60-tallet, og jeg synes de passer her.


Med en hagestue eller vinterhage fra uteplassen. Bring lys og natur inn i din bolig, forleng sesongen og nyt alle årstider. Med en uisolert vinterhage får du et uterom bestående av tak og vegger i uisolert glass. Dette gir en lun og god beskyttelse for nedbør og vind.


Vinterhager i alle mål og farger produsert i Bergen.

Corokiaen finner du som oftest i butikkene nå om høsten og vinteren. Vi sender over hele Norge. Med riktig stell vil du komme til å ha glede av den lenge. Råd om stell: – Hold jorden fuktig, og vann den regelmessig – Planten vil gjerne stå lyst i vinterhalvåret, men litt mer skyggefullt om sommeren.


Sett gjerne Corokiaen ut om sommeren, så trives den aller. Bruk større lanterner for å belyse ulike områder av terrassen, og for å toppe det, plasser små LED-lys på bordene. Et godt tips er å bruke vår runde solcellelampe HVIDKLIRE med fargevalg for å gi uteplassen akkurat den stemningen du er ute etter.


Har du andre gode tips? En liten hagestue er helt perfekt for det norske klimaet hvor været ikke alltid er på vår side, selv på sommeren. Vi har snakket med fjorårets vinner om hvordan prosjektet går og hva hun gleder seg aller mest til med sin nye hage.


Den sjarmerende hagestuen er ganske liten, bare 2xmeter. Men, takket være sin frodige innredning , har den upretensiøse, lille bygningen en stor og varm utstråling. Det enkle skråtaket er belagt med takpapp, og stuen har tre vinduer av garasjetypen. Men takket være sin frodige innredning , har den upretensiøse, lille bygningen en stor og varm utstråling.


Talgø har fått et anerkjent arkitektkontor til å lage et modulbasert system for hagestuer, uteboder og pergola. Det betyr at du får delene levert ferdig som et byggesett, og det tar bare én dag å sette opp bygget. De fleste klarer det selv, ved hjelp av en håndlanger.


Vi har vært veldig opptatt av god estetikk og design. Gartner Teknikk er et firma som leverer veksthus med tilbehør til hageeiere, hobbygartnere og yrkesgartnere. Last ned instruksjonsvideoen. Tok meg nøyaktig minutter å lære programmet. Jeg har ikke tall på alle versjonene jeg har av huset vi skal bygge.


Se mer og kontakt oss her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg