torsdag 17. august 2017

Muuto lampe e27

Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. The EPendant Lamp joins together the ideas of industrial design and Scandinavian simplicity.


With its naked LED bulb and sleek in a playful silicone rubber material, the design makes for a simple yet distinctive addition to any space. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Mathias Ståhlbom om designet på lampen E: The simplicity of the naked bulb is hard to compete with.

Hver enkelt lampe kommer med et unikt uttrykk, som pynter ethvert hjem. Deres designkolleksjoner kommer både i skarpe farger, men også i de mer matte moderne fargene – så det er rikelig å velge mellom. Eer en lyspære som leker med det simple og estetiske fra det industrille design. Den nakne pæren henger i sin enkelhet mens den kulørte fatning bringer farger og lekenhet.


Den er flott og elegant som single men det er mulighet for å utforske de mange muligheter ved å kombinere flere sammen. Lampen er laget av silikon og dette gjør den til en helt unik og meget spennende del av innredningen. Lyspæren kan selvfølgelig også brukes til andre lamper som har Esokkel.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler.

Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel og effektiv levering! Hver enkel lampe kommer med et unikt udtryk, der pynter ethvert hjem. Deres designkollektioner kommer både i de skarpe farver, men også i de mere matte moderne farver – så der er rigeligt at vælge imellem. Ependlen er et designikon med en meget simpel stil.


Quality design from the leading brands of Scandinavia. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Norges førende designbutikk.


Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett. Den preger av romase i et moderne design, og har et stort potensiale av skjønnhet. Enkeltheten i den moderne lampen er det vanskelig å konkurrere i mot, og kommer i flere ulike farger. Kun til innendørsbruk :) Leveres med lyspære.


ESocket lamp, Wood lamp og Unfold pendel. Det er eksempler på spennende modeller som er i forskjellige materialer, former og look, som alle er elskverdige på hver deres måde. Muuto Efrom multiple webshops.


Nedenfor kan du gå på oppdagelse i det spennende MUUTO universet - vi håper du finner inspirasjon til valg av din nye lampe.

Bruk lampen alene i sin enkelhet, i par, i rekker eller sammen i klynge. Ependelen kommer i mange farger, dersom vi ikke har utførelsen du ønsker på lager er det omtrent to ukers standard leveringstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg