fredag 18. august 2017

Verdenskart barnerom

Stort utvalg av søte plakater til barnerom. Alt av Interiør til Barnerommet. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barneplakat med verdenskart Barneplakat av verdenskart med dyr. Fin plakat med herlige farger som passer fint i barnerom.


Plakat for barn som vil lære seg hvor de forskjellige dyrene bor, som løve, hai og krokodille.

Dette kartet passer fint sammen med andre plakater og posters med motiv for barn. Plakatene våre trykkes på ubestrøket, tykt papir for et matt kvalitetsutseende som passer perfekt i ramme. Kjøp bilder til barnerom på nett. Innred med plakater til barn Barnebilder er en perfekt måte å skape et koselig og personlig barnerom på, uansett om det er en baby eller et eldre barn.


Vi har plakater til barn i alle aldre. En stilren og kul veggdekal som forestiller hele verdenskartet. På dette verdenskartet kan du for eksempel prikke av landene du har besøkt.


Et fint barnerom , det er prikken over i’en i et hjem.

Ja, synes vi ikke det da, vi foreldre? Det er viktig at barna har et eget rom hvor de kan bestemme litt. De må ha noen fine barnemøbler, så klart, og supermange leker, i alle fall om de selv får bestemme! Og så skader det virkelig ikke med litt veggdekor på barnerommet.


Utvalget av veggdekorasjoner er stort. Du kan bestille dekorer med verdenskart , verdensrom-motiv, bokstaver og dyr. Dessuten finnes trykk med barnas favorittfigurer som Scooby Doo, Transformers og Rorri Racerbil.


På Lekmer finner du også andre ting som kan festes på veggen, som bokstaver i tre, selvklebende tretrykk, magnetbokstaver og diskolys. På jakt etter et trendy bilde på lerret? Vi tilbyr også fri frakt og rask levering.


Velkommen til Photowall. Fantastisk verdenskart. Jeg var spent på om kartet stod opp til de forventningene jeg hadde. Ville det i det hele tatt ligne på de jeg hadde på skolen som barn, og ville det være oppdatert i forhold til land. Pakken kom, og ja - gjett om den stod opp til forventningene mine.


Hos oss kan du også finne alfabetstickers og på den måten legge grunnlaget for lesing i tidlig alder. Er du i stedet ute etter en enklere og kun morsom veggdekor til barnerom , kanskje for barn i yngre alder, har vi prinser og prinsesser, disneyfigurer av alle slag, traktorer, helter og heltinnerr og mye annet.

De fleste foreldre starter å forberede barnerommet mens de har en liten en på vei. Ofte i lyseblå eller lyserosa og gjerne med søte uroer, flotte leketøy og. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager.


Rask levering og fri retur! Fargerikt verdenskart med bilder av dyr, monumenter og landemerker. Dette gjør det enklere og mer interessant for barna å lære seg hvor ulike dyrearter kommer fra samt hvor for eksempel pyramidene er. Illustrert av Saxton Freymann. Velg blant hundrevis av motiver.


Trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium, gallery print. Et barneteppe for den som drømmer om å reise jorden rundt, eller for den som bare synes at et verdenskart på gulvet er stilig! Teppet er produsert i syntetisk materiale og har en bakside av gummi som gjør at det ligger stille.


Finnes i to størrelser. Fotografert i størrelsen 1x 1cm. Kunst setter et personlig preg på hjemmet, også når du ikke har laget den selv. Som alltid kan du velge den fargen og størrelsen du selv har lyst på, og dermed er det lett å finne en wallsticker som passer perfekt til hjemmet ditt. Verdenskart pynter flott på enhver tom vegg.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider. Wallstickers for alle barn, store som små. Hvis du leter etter noe som vil skape nytt liv til din vegg, er wallstickers muligens noe for deg.


Med wallstickers som veggdekorasjon, kan du på en rask og billig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg