onsdag 16. august 2017

Lady maling fargekart

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør.


Nytt fargekart fra LADY ! Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY - maling til en verdi av 5kr.

Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY ! Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. For maling av detaljer, bør du gå for Lady Supreme Finish. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. Farger til både interiør og eksteriør. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Jotun fargekart Lady Sens våre vakreste farger.


Jotun gir og en oversikt over produktene sine. Jotun tilbyr også gratis utsendelse av fargekart , gå inn på Bestille Jotun Interiør fargekart eller Bestill Jotun Eksteriør fargekart , så kan du velge de du ønsker. Fargekart med Lady minerals kalkmaling farge, og noen fargeråd for å lykkes med produktet. I vårt nye fargekart kan du studere en rekke ulike grå nyanser, fra de kjølige og nøytrale til de lune og varme. Hver hovedfarge har sine tilhørende fargeanbefalinger.


Ved å følge våre anbefalte kombinasjoner får huset en harmonisk fremtoning, forsikrer hun. Da bør du sjekke ut vår selvrensende maling , OPTIMAL. Fargekartene er retningsveiledende og fargene kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik.


Malingen gir en flott silkematt overflate uansett lys og lysvinkel.

Dette er fargesjef Lisbeth Larsens personlige favoritt. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! LADY Pure Color Vår vakreste maling noensinne. LADY Interior Finish Vakkert panel – helt enkelt.


LADY Balance Vakre, matte vegger og godt inneklima. Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. LADY MALING De viktigste egenskapene for innendørsmaling er at den er lett å påføre, gir jevn og god dekk, lite sprut, og at produktet gir den fargen du har valgt.


Med LADY kan du være helt trygg på at produktene leverer i ypperste klasse på alle disse egenskapene. Med Jotun Fargetrygghet er du også garantert riktig fargegjengivelse. Anbefalt forbruk fra Jotun er 8-kvadratmeter per liter maling.


Kalkmaling på soverommet. Den er ekstremt slitesterk, og suveren. LADY Supreme Finish er vår beste maling for tre og panel, og setter en helt ny standard for det perfekte resultat. Du finner din nærmeste forhandler her. Riktig maling på rett plass.


Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg? Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset? Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet. Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen.


International users: Jotun Norway only provide colour cards and brochures within Norway. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg