fredag 18. august 2017

Formsydd laken

Finn formsydd laken nå på Kensaq. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Laken - Alltid mange varianter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Et laken skal være behagelig å ligge på og det bør føles svalt mot kroppen.


Pass på å velge et laken med god kvalitet som er slitesterkt og som passer inn i stilen på soverommet. Se vårt store utvalg av laken i forskjellige farger og størrelser! Formsydd laken Overmadrass Turiform. Finnes i mange farger og til alle sengestørrelser.


Formsydd laken

Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Det krøller ikke og er nuppefritt. Prime er vår beste satengkvalitet.


Alle produkter i serien har en trådtetthet på 3TC, noe som gjør satengen svært myk og behagelig! Miks og match med våre fine sengesett. Vi har stretchlaken, fasongsydde laken med stretch i hjørnene, laken til overmadrass og sengekappe som dekker sengen helt ned til gulvet.


Formsydd laken

Med et laken fra Høie, slipper du med andre ord å irritere deg over at lakenet sklir av senga. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Her finner du laken som passer alle senger og behov. Vi har også overmadrasslaken til overmadrasser og laken med splitt som brukes til regulerbare senger.


På Princess finner du garantert et laken som passer perfekt for deg og sengen din. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Noen elsker den luksuriøse følelsen av glatt stoff mot huden, mens andre sover best på lune og myke materialer.


Formsydd laken

Håndkler, matter og kurver. Vi har elastiske stretchlaken, vanntette tisselaken, fasonglakene med en elastisk strikk i hjørnene, laken til barnesenger og kappelaken som går helt ned til gulvet. Andre farger Lys grå. Vi har gode laken til overmadrass og rammemadrass, som passer til enkeltsenger og dobbeltsenger. Vi legger til frakt og mva.


Beregnet til bruk på overmadrassen. Finner du ikke din størrelse her så ta kontakt. Her har Gant brukt 1 egyptisk bomull av høyeste kvalitet. Alle våre produkter i Soft-serien har en trådtetthet på 2TC. Sov godt med behagelige laken som føles deilig, myk og litt ru mot huden.


Jerseylaken har mange navn, som stretchlaken, formsydde laken , fasongsydde laken , laken med strikk, frottelaken eller dra-på- laken , og er meget populær hos våre kunder. De fleste vet at flate laken består av et flatt tøystykke. Et flatt laken passer godt rundt en overmadrass eller på en vendbar madrass som ligger i en sengeramme.


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Du kan få flate, glatte lakener i bomull, bomullssateng, og bomullsflanell. Det er ekstra strykelett og nuppefritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg