onsdag 2. september 2015

Bamse med lys

Bamse med lys

Gratis frakt fra 6kr. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Perfekt når du skal få de små til sovne på kvelden. Mange av kundene våre som har kjøpt disse teddy bamsene med LED- lys har hatt meget gode opplevelser.


The next video is starting stop. Bamse - vi er levende lys. Den skønne Woofer hund fra B Toys er en bamse med lys og beroligende musik. Tryk hunden på maven og den kan spille for skellige vuggeviser. Hundens mave sender lys ud på vægge og loft, som ligner nattehimmel med stjernebilledermønster og kan være med til at hjælpe barnet med at falde trygt i søvn.


Du kan nå oss på chatten her på vår nettside, alternativt via e-post. Vi er klar til å hjelpe deg i hele kjøpsprosessen, både før, under og etter ditt kjøp. En supermyk, snakkende bamse som kombinerer læring og lek. Der følger og med en gratis APP med massevis av spill og aktiviteter tilpasset for de minste barna. Teddy spiller og av sanger og historier.


Bamse med lys

Du må logge inn for å kjøpe produktet. Det finnes mange ulike varianter av sovebamser medlyder som f. Gurli Gris bamse med lys (George) Gurli Gris bamse med lys (George) - Sød og nuttet Gurli gris karakter med Lys ! Tryk på deres mave for at se deres ansigt lyse op! Det perfekte legetøj for alle Gurli Gris fans at nyde!


Blød bamse , der kan lyse op i hovedet, når du trykker den på maven. Suttekluten er ofte babyens første leke i barnesengen. Den er også veldig mykt og har fire hjørner som barnet kan holde og tygge på hvis de vil. Koselig dekorasjon å sette på hyllen. Batterier medfølger ikke.


Gurli eller gustav gris bamse med indbygget lys. Leketøysforretning i Oslo og Bergen samt nettbutikk. Barneromsinteriør og Bugaboo barnevogner. Supersøtt lys 5x5x10cm.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Søt bamse med myk og god bamsepels. Søt, myk og morsom Baby Shark plysj.


Bamse med lys

Klemmer du bamsen på magen spiller den av den kjente låten Baby shark do do do.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg