onsdag 16. september 2015

Bengalakk på tre

Bengalakk på tre

Bengalack kan brukes på tre Oppussing Bengalack assosieres med modellfly og sykler, men Jotun foreslår å male de gamle trestolene i friske, blanke farger og sette dem ut. Gjenbruk er i vinden som aldri før. Oppussing av brukte møbler og gamle gjenstander er ikke bare miljøvennlig, det er også ideelt for deg som er student på budsjett. Alt kan fornyes med Quick Bengalack - og her får du noen gode tips og råd for å komme i gang.


Bengalakk på tre

Benyttes innvendig og utvendig som dekkstrøk på metall, tre og hardplast. Bengalakk er ypperlig som overflatebehandling på flater av jern og stål. Oljebasert maling eller bengalakk lukter en del og bruker lang tid på å tørke, men gir det blankeste resultatet.


Når treverket har tørket, går du over med slipepapir for å jevne ut tre som har løftet seg opp under vaskingen. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Lakk, Innendørs,. Universallakk benyttes innvendig og utvendig som dekkstrøk på metall, tre og.


En elegant gruppe der tre av stolene er blitt grå – malt i fargen. Og den siste stolen, samt bordet, er blitt svarte – malt i svart Bengalakk. Påfør to eller tre strøk med Drygolin oljemaling, Drygolin Extrem.


Arcanol er grunning som blir brukt til bengalack, men jeg ville brukt hammerite på de røra, pga den tåler veldig mye mer og er beregnt på ting som utsettes for mye slitasje, bengalack er mer for biler og overflater som krever glans og en litt finere finish. Med bengalakk kan du fornye nesten hva du vil – i all verdens farger! Den blir flott, blank og slitesterk. Dette er lakken for alle tenkelige gjenstander i hardplast, tre og metall.


Med spray har du lakk og påførings­verktøy i ett – rist og spray! Med det store utvalget av ferdigfarger i spray er det bare å sette i gang. Puss overflatene lett med sandpapir. Mal bordplaten i ønsket farge. Vi valgte svart bengalakk som er slitesterk.


Her ser du hvordan resultatet ble på møblene i plast. Du har rett og slett fått hagemøbler du kan være stolt av! Se beste pris på Quick Bengalack Unilakk (liter). Male på kabinett blir grusomt uansett. Du må sprøyte for å få noe som er nogenlunde brukbart.


Bengalakk på tre

Du kan tynne bengalakk og sprøyte, men det blir vanskelig, siden den tørker så langsomt. Men for å svare på spørsmåelt ditt, ja, du kan gjøre det. På den annen side, man kan spise fluesopp også. Benga alltid har blitt sett på som hobbymekkerens vidundermaling.


Videre går vi gjennom de tre ulike regelsettene om trær på naboens tomt. Bruk denne gjennomgangen som et utgangspunkt for diskusjonen med naboen: 1. Trær som går over din eiendom. Trær, grener eller røtter som kommer over på din eiendom, løser du enkelt.


Meld deg på vårt nyhetsbrev HER! Produktet du valgte er lagt i handlekurven. Heftene i serien FOKUS på tre er rettet både mot forbrukere og fagfolk i trebransjen. De har forbrukeropplysninger og aktuell informasjon fra FoU-prosjekter. Heftene er på 4-sider og går ikke like mye i dybden som Rapport-serien vår.


Eksempler av tre på engelsk. Disse setningene er hentet fra eksterne kilder og kan derfor inneholde feil. Heftene kan lastes ned gratis i pdf-versjon fra listen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg