mandag 7. september 2015

Male ikea kommode

Male ikea kommode

Start met zoeken bij Visymo. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Med en kommode som passer stilen din, klærne dine og plassen du har, slipper du å rote rundt etter sokker på kalde morgener.


Derfor følger det med et beslag for å feste kommoden i veggen. Skuffene som er enkle å åpne og lukke har uttrekksstopp. Hvordan male Ikea møbler.


Et av møblene som har fått nytt liv på Sanders rom er en kjedelig hylle fra IKEA som de hadde fra før. Hyllen er en ganske vanlig firkantet modul med hvit og glatt overflate. Denne malte jeg i den gule signaturfargen min “Lion Heart”, og nå har den blitt et skikkelig blikkfang i rommet, forteller Katrine. Slik kan en slik kommode fra IKEA forvandles, på to forskjellige måter! Overflaten er påført akryllakk.


Slik forvandler du en IKEA - kommode med fargegradering. Les også: Frisk opp hagemøblene. Vi kjøpte en enkel og billig IKEA - kommode i ubehandlet furu med tre skuffer.


Male ikea kommode

Har kommoden du vil male flere skuffer, får du flere sjatteringer og større ombre-effekt. Derfor måtte en av skuffene få nettopp denne fargen. Til denne jobben brukte jeg Lady Supreme Finish Superblank, en maling som passer perfekt til å male møbler med.


Flatene blir blanke og fine, samt svært slitesterke og lette å holde rene. Fra ny til vintage kommode på 1-2-3. Bloggeren bak interiørbloggen For Chic Sake hadde forelsket seg i en svindyr gammelrosa kommode på en eksklusiv interiørbutikk i nabolaget. Men da hun ikke så seg råd til å kjøpe denne, måtte hun være kreativ og lage en egen. Noen som har malt IKEA møbler?


Tenker da på de folierte og som har glatt overflate. Om noen har trinn for trinn beskrivelse hadde det vært supert Interiør er ikke akkurat min sterke side. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Nå kan man få skoltalvemaling i over 3ulike farger, i tillegg til klassisk sort. At malingen nå kan brekkes i favorittfargen, åpner for helt nye bruksområder. Vi kan bruke talvemaling på vegger, møbler, dører og reoler, og male morsomme detaljer der sort kanskje ville ha blitt for dominerende. Kommode for barnerom.


Male ikea kommode

En vanlig kommode i lakkert furu kan gjøres helt forskjellig, med bruk av litt maling og fantasi. Her skal vi vise to forskjellige kommoder – som i utgangpunktet var én og samme furukommode fra IKEA. FINN er hele Norges markedsplass. Finn en unik retro- kommode eller spar penger på en populær IKEA - kommode. Med maling kan du bli din egen tryllekunstner og lage egne forvandlingsnummer for gjenstander, møbler og hele rom.


Trude og Heidi ved Maleriet Fargehandel på Hønefoss viser her hvordan de fikset denne gamle kommoden. Utgangspunktet var en gammel kommode de hadde stående i butikken. De visste ikke helt hva de skulle gjøre for å få den til å skinne igjen. En smal kommode i stuen.


Det er klart at når vi velger en kommode til stuen må den være fin å se på. Men den trenger ikke koste skjorta av den grunn. Det finnes flere ulike måter å skreddersy et drømmemøbel hvis du allerede har en Ikea -stamme.


Ja, måten å male på og verktøyet har jeg i orden, men mannen mener fortsatt at det ikke vil sitte, uansett hvor mye jeg pusser og grunner før jeg maler. Så jeg er liksom egentlig mest ute etter å motbevise han, ved at noen her inne har malte Ikea -møbler og at det har gått bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg