tirsdag 1. september 2015

Bøhmisk krystall karaffel

Bøhmisk krystall karaffel

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bøhmisk karaffel med blåt overfang og prop, 20. Med slibninger gennem det blå. Klar krystalmasse med rødt overfang.


Overfang slebet med drueklaser og vinløv. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Smuk karaffel i rødt bøhmisk krystal. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Egeløvs karaffel antagelig Holmegård ca.


Fin stand uden skår og med meget begrænset brugspræg. Sendes gerne for købers regning. Find de nyeste køb, salg og brugt annoncer her. Cognag karaffel Kastrup Holmegaard ca. Den rette pris på bøhmisk krystal krystal : karaffel LIGE HER!


Den smukkeste krystal karaffel fra Bøhmen 2kr. Hadeland krystal Norge håndlavet fugl til ophængning kr15-. Derfor er prisen også kun 4kr. De er virkelige unikke. Bemærk den flotte detalje i kummens bund.


Krystal karaffel med slibninger og prop, 20. Her får du udsøgte glas som er et særsyn. Alle glassene er i perfekt stand og uden skader og skår. Lysekroner, lampetter, gulv- og bordlamper.


Karaffel i krystal, Strømbergshytten,. Smukke dekorationer i mønster med. Et gammelt og meget smukt likørsæt bestående af karaffel med tre glas. Aldri brukt før, oppvaskmaskinen så inn i et skap.


Hej jeg har modtaget de fine glas i dag. De var virkelig pakket godt in og er kommet flot frem #128077;#128522;tak for handlen. Bohemia Design ivaretar samlergleden for det vakre hjemmet, gjennom å ta frem unike krystall og porselensprodukter fra Bøhmen i Tsjekkia. Se gjerne antikkogdesign på Instagram.


Bøhmisk krystall karaffel

Smekker vin karaffel i krystall. Det kan være en skikkelig utfordring å vaske en karaffel , men med disse smarte triksene blir karaffelen ren og pen. Jeg har en karaffel i krystall. Den har jeg hatt blomster i, og vasket den sikkert godt etterpå, også med klorin.


Det har gjort noe med glasset, og karaffe. Sælger denne super fine karaffel i bøhmisk krystal. Her er gasspeis, bar i foajé, skikkelig stereoanlegg og stor skjerm som gjør rommet perfekt til møter og selskaper.


Vi kan dekke til gjester på langbor kongebord til 2 eller ha småbord etter ønske. BØHMISK KRYSTALL LOTT. Lysestaker, potpourri krukke og karaffel i bøhmisk krystall , deler, se foto. Rundturer – tsjekkisk glass og krystall.


Du kan besøke fem tsjekkisk glass- eller krystall -fabrikker nær Praha, og den beste ideen er å forhåndsbestille en gruppetur heller enn å gå på egenhånd. De to nærmest Praha ligger i Beroun, Mlada Boleslav og Pedebrady, mens den mest kjente Moser-fabrikken ligger litt lenger avgårde i Karlovy. Smuk og tung vintage glaskaraffel med firkantet låg. Super smuk og elegant bøhmisk glaskaraffel med dråbeformet låg.


Håndlavet glas fra Bohemia, Tjekkiet. Så er du ute etter flotte pyntegjenstander kan du gjøre et kupp på QXL. Hvis du har pyntegjenstander liggende hjemme å samle støv så kan det hende at noen andre er interessert i dem, så hvorfor ikke lage en auksjon?


Barley er i vores kollektion EKSKLUSIV. Det er robust og med masser af krystalglas. Vi anbefaler det til bla. Lekker og meget spesiell funkis karaffel - med mye fin dekor i glasset- se bilder. Glassene er i bøhmisk krystall - med elegant bølgeform, stilrene og harmoniske.


Bøhmisk krystall karaffel

I meget bra stand- MEN noen små hvite flekker inne i karffelen. Fabrikkslipning på proppen- for å få den til å passe (se bilde). Ved flere kjøp- porto aldri over kr. Norgespakke med sporing- opp til 10. SOLGT Sød lille karaffel med muslinge låg.


Pris kr Gammel tin krukke med træperle i top. Pris kr Pletsølv fa har fået lidt ridser (se billede). Kom i gang med budgivning eller salg på Catas Glass-auksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg