onsdag 23. september 2015

Sminke lys ikea

Sminke lys ikea

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom! Start met zoeken bij Visymo. Gjør deg klar for dagen ved ett av IKEAs flotte sminkebord!


Hos oss finner du fine og praktiske makeupbord med oppbevaring og speil. Sjekk utvalget vårt på IKEA. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Kan suppleres med et vegg- eller bordspeil i en stil og størrelse du liker. Uttrekksstopp hindrer at skuffen kan trekkes for langt ut. Et annet tips: Vil du unngå masse hull i veggen etter skruene på både speil og lys kan du montere speil og lys på en treplate ( dette viser jeg i dette innlegget). Jeg gjorde det først, men har nå montert både speil og lys direkte på veggen.


MUSIK ( 22- pr stk) IKEA. Du trenger: speil – Kolja speil ( 9-) IKEA. Som bildet viser har de valgt å sette sminkebordet ved vinduet, noe det kan være greit å ha i bakhodet.


Sminke lys ikea

Da får du rikelig med dagslys, noe som er alfa og omega når man skal sminke seg. Husk også på at du bør ha stikkontakter i nærheten om du liker å bruke verktøy til håret, som rettetang og krølltang. Helt nytt, aldri brukt.


IKEA sminkebord med tilhørende speil og lys. Det følger også med en glassplate til bordet. Også lurer jeg på hva slags sminkebord du har? Kommode ved siden av sminkebord: IKEA , HER. Hvor er speilet med lys fra, speilet du hadde under sminkebordet ditt fra og ananaslyset fra?


Lys rundt speilet kan følge med om ønskelig. Hvor har du kjøpt speilet ditt med de lysa på? Og hvor er sminkebordet fra? Har et sminkebord som er kjøpt på ikea , men det er jo så lite så får ikke plass til alt sminken min, hehe.


Og forresten, sminkebordet og speilet hører vel ikke sammen? Et godt sminkespeil gjør jobben enklere. Om du foretrekker lommespeil eller et større sminkespeil til sminkebordet, vi har speil fra Simplehuman og Beurer i alle prisklasser. Flere av disse har forstørrende glass og oppladbare LED- lys slik at du alltid sminker deg i riktig og tilnærmet sollys - perfekt når du skal sminke deg utenfor badet. Ikea malm sminkebord hvit det er nok av plass til sminke og smykker i de brede skuffene som er foret med filt.


Hos ikea finner du mobler og interior til hele hjemmet. Gynge tipi borne haengetipi. Pent brukt sminke bord med speil og lys , fra IKEA. Ikke det speilet som vist på bilde.


Det har ingen ramme, fasettslipt. Det er to pærer som har gått, som evt du kan kjøpe på ikea. LED-pære Eglobeformet) Kan kjøpe lys , speil eller sminkebord seperat. Et profesjonelt sminkespeil med lys gjør det morsomt å legge sminke.


Endelig ser du hva du gjør, og du slipper feil på grunn av feil lys. Det viktigste med ett makeup speil er at det blir lettere å se ordentlig. Sminkebord-70 lys - 600kr, speil 80kr. Det skal dog ikke stikkes under en stol at denne typen innredning sees på som veldig vakker. Alex skuffeseksjon var enkel og montere, enda enklere var sminkebordet!


Pynten på er fra skeidar. JAZ sminkespeil med dimmbare LED- lys i kantene som gir perfekt sminke lys ! Er også på leting etter et speil med lys. Har kjøpt moduler fra Ikea i godmorgen serien (Odensvik). Lys over speil, to lamper eller en fin type lysamatur?


Vi har også sminkespeil med lys som forstørrer og lyser opp slik at du ikke. Alltid gode tilbud og rabatter. Skip to the end of the images gallery.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg