onsdag 2. september 2015

Lage koselig uteplass

Noe av det beste man kan gjøre når man bor i Norge er å lage en overdekket uteplass. Da kan man forlenge utetiden med mange uker. Med en paviljong kan du enkelt forvandle uteplassen hvis været skulle slå om eller når kvelden kommer, og du slipper å ta inn puter og pynteting. Paviljongen på bildet finner du HER.


Uteplassen må innredes med omtanke – funksjonelt, hyggelig og fint, slik at du kan leve utelivet slik du ønsker. Kjenn etter hva som er viktigst for deg.

Nyte sola, slappe av i skyggen eller å lage latmannshage? Skjermet og privat, eller selskapelig og sosialt? Det kan lønne seg å lage en liten plan for uterommet. Lag et deilig uterom med planter, myke tekstiler og vakre detaljer. Med disse tipsene får du maks kos på terrassen din i. Produkter , for eksempel panner, spatulas, kniver, og også for kuttet boards allerede tilgjengelig.


Uten å måtte bli svimmel, du kan alle produkter har du kanskje behov et spørsmål av minutter. Trenger du noen gode ideer til uteplassen din for å ta den i bruk oftere? Vi har laget en sjekkliste på det vi mener skal til for å lage en koselig uteplass som byr på komfort og som gir plass for ditt personlige preg.

Du er kanskje en av flere som har et område utenfor boligen sin, men som bruker det minimalt. Denne uka fikk deltakerne i oppgave å lage en terasse med koselig uteplass utenfor hver sin del av kolonialen. I løpet av en arbeidsuke har deltakerne forandret hver sin uteplass til et oppholdssted for både familien og venner.


De tre lagene har kommet frem til forskjellige resultater – la oss se på hvordan det gikk! Det trenger ikke å være dyrt å lage en koselig uteplass. Cathrine Gjessing, som skriver bloggen goypatangen. Nøtterøy deler sine beste tips: Keramikk fra loppemarkeder, steiner og skjell gir god stemning uten å koste skjorta.


Ta med deg ut det du er lei av å ha inne. Bruk det du har fra før! Slik skaper du en koselig uteplass om høsten. Interiørdesignerens tips.


God planlegging er avgjørende for å få en uteplass du er fornøyd med. Felix og Eugenia gjorde drømmen til virkelighet – å bygge en helt egen uteplass til kjellerleiligheten. Hagedesigner Darren Saines er utdannet hagedesigner og anleggsgartner. Han oppfordrer alle som skal lage seg uteplass til å tenke på utemøbler før noe annet.


De aller fleste lager uteplassen først og kjøper hagemøbler når terrassen står klar. INTERIØRTIPS: ideer til en frodig uteplass. Vi kan skape en frodig uteplass ved å bruke de rette fargene, materialene og elementene.

Og ikke minst ved å lage romfølelse. Her får du en masse ideer og smarte triks for å lage verdens hyggeligste uteplass ! Flytt stuen ut: Puffen utgjør en ekstra sitteplass – perfekt når man skal ha. Hvordan lage en koselig uteplass En gårdsplass er ett sted du kan flykte til når du vil. Skape en koselig og innbydende uteplass med en rekke dekorere tips for å designe din ideelle tilfluktsstedet utendørs.


En paviljong eller et partytelt gjør det mulig å nyte uteplassen hele sommeren, uansett vær. Hos Møbelringen finner du også parasoller som kan skygge for sol og. Så koselig ️ Du er så flink #128522; Men si meg – blir du ikke gal av alt det ugresset? Uterommet ditt kan gjøres ekstra personlig med bruk av stemningsfulle lykter og hageinteriør. Vakre og praktiske puter til utemøbler gjør at du kan lage din personlige stil og friske opp hagemøblene.


Vi har et stort utvalg av hageputer, puter til rottingmøbler, puter som tåler sollys og tekstiler og pledd til utebruk. På terrassen har denne familien laget en koselig uteplass med tak over som beskyttelse for dårlig vær. Det er noe spesielt med å være ute, men samtidig sitte beskyttet mot vær og vind. Her nytes stille sommerregn under tak med utsikt mot havet. SE FLERE BILDER fra dette nydelige sommerhuset her!


Mange drømmer om en koselig krok å sette seg i når sola varmer, fuglene kvitrer og livet er godt. Her er de viktigste tingene du bør tenke på før du begynner på uteområdet ditt. En uteplass kan være så mangt, vi ser på mulighetene.


Lage uteplass - mange muligheter. Uansett hva slags uteplass du planlegger - det må være plant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg