fredag 18. september 2015

Stort digitalt veggur

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Veggklokker i flott moderne design.


Stort digitalt veggur

Flere materialer som stål, glass og tre. Finn laveste nettpris her. Uranlegg og veggur har alltid vært et viktig område for Nortid-Gruppen. Vår lange erfaring gjør at vi har stor kompetanse på valg og sammensetting av riktige produkter innen uranlegg og veggur til kundenes beste. Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager!


Enten det er et stort veggur på kjøkkenet eller en vekkerklokke på nattbordet – vi har klokker i både moderne og tradisjonell stil. Ditt fornavn Ditt etternavn Din e. Derfor lurer jeg på om noen av dere her på forumet vet hvor man kan få kjøpt det? Nettbutikk går greit. Digitalt radiokontrollert veggur med støttebein.


Klokken som alltid går rett! En radiokontrollert klokke stilles automatisk inn på nøyaktig tid gjennom å motta signaler fra atomklokken i Braunschweig, Tyskland. Et stort veggur passer såvel på kjøkkenveggen som i andre rom.


Også i oppholdsrom eller hallen hvis du vil løfte frem klokken og gi den plass. Små klokker derimot gir ofte mindre avtrykk på den øvrige innredningen. De finnes der og viser tiden, men påvirker ikke førsteinntrykket i like stor grad. Den minste runde klokken er bare matt sort og ikke speil.


Stort digitalt veggur

LOVE-veggklokken er mindre og smalere og ligger på kun 99kr, sammem med den mindre tallklokka som er matt som koster nå kun 89kr- De andre store runde ligger på 199kr på tilbud! Egenskaper De store runde: 1. Den veggur med 3D-effekt 2. Svarte, lettleste tall, selv på m avstand. Beskyttende pleksiglass. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker.


Vi har også praktiske vekkeklokker som får deg ut av sengen om morgenen. STOR effekt Er du litt lei av innredningen din og klar for noe nytt? Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Vi har samlet våre aller beste tips og ideer til enkle forandringer som utgjør en stor forskjell, enten du velger fargede vegger, kunst, designmøbler eller mønstrete tekstiler. Les, se og bli inspirert!


Stort digitalt veggur

Leter du etter billige. Viser ti dato, dag og temperatur. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Vi forhandler AMS veggur. Quartz, pendel, nøtt, 30x68x10cm. Trenger du et nytt veggur eller kanskje du bare vil friske opp innredningen hjemme? På denne siden finner du vårt utvalg av forskjellige klokker som kan pryde veggen hjemme hos deg. Et veggur er ikke bare en klokke men også i høy grad en del av interiøret.


Flott veggur i sort marmor med gullfargede visere. Denne vakre, store veggklokken er en virkelig eye-catcher i ditt interiør. Da er du nok en tøffere, sporty fyr. Men likevel tradisjonell i smaken, og i hvert fall uten store pretensjoner. Send og motta brev digitalt.


Med Digipost kan du enkelt behandle fakturaer, laste opp viktige papirer og få kvitteringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg