fredag 25. september 2015

Butinox futura grunning

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Grunningen kan benyttes på både høvlede og uhøvlede flater, samt trykkimpregnert trevirke. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk.


Teknisk datablad - Engelsk. Den lukter lite har, har meget god dekkevne og er lett å påføre.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. B ­ utinox Futura Grunning anvendes både på høvlet og uhøvlet treverk. Den er vanntynnbar med en meget god farge- og glansbestandighet.


Drygolin holder best i drygolinvær. Så da er det vel bare å velge og vrake, få på et par strøk og så slappe av gjennom stormer og solstek de neste ti-femten årene?

DOKUMENTERT BESKYTTELSE. Og det finnes ingen an­nen grunning på det norske markedet som gir en bedre beskyttelse. BUTINOX FUTURA FARGEGUIDE. Anvendes til træværk, hvor man ønsker et dækkende udseende med en afdæmpet træstruktur. De anvendte pigmenter og bindemidler giver en meget god vejrbestandighed og lang holdbarhed.


Søk etter butinox futura på Kelkoo. Sammenlign tilbud på butinox futura fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Denne træbeskyttelse er til dig der vil holde dit træværk beskyttet og flot i mange år, hvor du får lange vedligeholdelsesintervaller.


Gratis frakt fra 6kr. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Sørsiden malte jeg på ny i fjor pga. NB bruk soppdreper som sprayes på før maling.


Har ikke noe svatsopp, det var en del for år siden. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling.

Kjøp på nett eller i butikk. Effektive sopphindrende midler beskytter filmen svært godt mot overflatesopp og alger. Dette er en base som skal brekkes til ønsket farge. Veggen, terrassen eller hva det måtte være vil snart forvandles fargemessig.


Når du er ferdig har du skapt et helt nytt uttrykk. Grunning for tapet og tekstil. Butinox –trygghet og fargeglede.


Bruksområde: På tekstil, papirtapet, glassfiberstrie og miljøtapet som skal males eller overtapetseres. Bergen Malingfabrikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg