fredag 25. september 2015

Gardinstof

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hos JYSK finner du et stort utvalg gardinstoff i metervare til lave priser. Gardinstoff i metervare.


Velg mellom gardinstoff med barnemotiv, ensfarget gardinstoff , mønstret gardinstoff , eller velurgardinstoff. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!

Vi har mange forskjellige kvaliteter på stoff som du kan sy, lime eller på annen måte bruke til blant annet hobby, klær, gardiner, duker, sengetøy og patchwork. Med vårt store utvalg av gardiner er det lett å bli inspirert og skape et unikt hjem for alle anledninger. Hos oss finner du alle sesongens gardiner som du enkelt kan handle som metervare. Velg lengden selv eller start med tilgjengelige lengder. Velkommen til en fantastisk verden av tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.


Vi som jobber i Tapetgalleriet anser oss som utrolige heldige. Hver eneste dag får vi jobbe med noen av verdens flotteste interiørprodukter, og sammen med våre kunder er vi med på å gjøre deres hjem enda finere og triveligere å komme hjem til. Cellbes på Internett og på postordre! Der findes et utal af forskellige muligheder, afhængig af valg af gardinstof og gardintype. Er du til lange eksklusive velourgardiner fra loft til gulv?


Enkle, naturlige hørgardiner? Eller måske klassiske foldegardiner? Læs mere om de forskellige gardintyper her. Sy selv gardiner, der skaber stemning og hygge i dit hjem. Brug et let gardinstof , og lad lidt lys slippe in eller sy dit eget mørklægningsgardin med mørklægningsstof.


Når du selv syer, passer gardinerne til dine vinduer.

Du har nemlig kontrol over farver, motiver, længder og bredder. Se vårt store utvalg av billig stoff i metermål, og finn det designet som passer best til ditt hjem og innredning. Bestill ditt stoff her. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Vi selger ulike typer metervarer og ferdigklipt metervare. Besøk vår nettbutikk for mer informasjon om våre produkter! Stort utvalg av ferdigsydde gardiner på nett. Flere størrelser, farger og mønster.


Stof til kreative projekter Går du med tanken om at skabe nyt liv i boligen med gør-det-selv idéer? Det kan være en ny dug til spisebordet, nye puder til at pifte. Metervarer – find stoffet, du søger.


Under denne kategori finder du blandt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg