fredag 18. september 2015

Panelbeis jotun

På utkikk etter panelbeis? Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY PUre Nature interiørbeis. Er panelet gulnet anbefales det at du først benytter Jotun Spesialrens Gulnet Panel. Se en film om hvordan rense gulnet panel nederst på siden.

Marine, Protective and Powder Coatings. Interiørbeis Lady Pure nature klar 68l Jotun 26- per box Kjøp. Beis panelhvit ltr ekstra hvit 74- per spa Kjøp. Dette gjør det enkelt å få et vakkert og jevnt resultat, også i taket. Velg hvor lyst taket skal være ved å beise enten ett eller to strøk.


Har du gulnet panel er det viktig at du bruker Jotun Spesialrens for gulnet panel før du beiser. Og kan blandes i mange farger! Enkel og brukervennelig.

Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , anbefaler beis for å lysne mørke trevegger. Beis motvirker gulning og forskjønner treverket. Den kan også blandes med andre farger, som for eksempel Patinagrå, som gir et gråhvitt skjær, eller Sjøsan som går mot det beige. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Da kan TREBITT-produktene. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket. Kjøp på nett eller i butikk. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? I motsetning til maling, som vil legge et dekkende lag på treverkets struktur, vil beis gi liv og form til en vegg, siden trestrukturen vil skinne gjennom, forklarer Ole Andreas Klaveness fra Klaveness maler- og byggforretning as. Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak.


Ellers er nok beis det mest aktuelle alternativet. Mulig vi velger lakkbeis i tak. En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære.


Den vil gi deg dybde, spill i treverket og passer perfekt på hytta. LADY Pure Nature interiørbeis egner seg godt på nye panelvegger.

Gulnet panel må vaskes godt med Jotun Spesialrens Gulnet Panel først. Skal du male panelen på hytta er det smart å bruke Jotun Kvist- og Sperregrunning, så slipper du å kvistlakke. Hvis du bruker SENS er det helt tryggt å sove i rommet den samme dagen som du har malt.


Det kan være kjekt på hytta. Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis , forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”.


Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg