fredag 18. september 2015

Gamle bilderammer til salgs

Rask levering og super service! Sorter etter Pris lav-høy. To bilder til barnerom fra Bevare. De fleste rammene er i metall, noen ovale er i plast, og noen er laget av tre.


Alle er brukt, med det jeg vil kalle normal bruksslitasje, og jeg har prøvd å oppgi. Torget Til salgs Møbler og interiør Dekorasjon. Brukt gamle bilderammer til salgs i Sarpsborg - gamle bilderammer publisert av Benjamin Vik i Sarpsborg.


To gamle bilderammer fra deknudt i 40x50. Det har vært gamle familiebilder i rammen og de hang fast i bakrammen, derfor er bakrammen borte. De er i veldig god stan og flotte farger. Selges helst samlet for 5eller 3kr pr ramme.


Vi har 3resultater for Gamle bilder selges til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Mange gamle og nye bøker til salgs. Anne-Sofies gamle bilderammer får nå skinne i ny drakt. Med ulike gamle rammer og litt maling har hun tryllet fram flotte og dekorative oppheng med vårlig preg.


I årenes løp har jeg pådratt meg stadig mer gammelt tral. Bilderammer til salgs kr. To nye, ubrukte og uutpakkede bilderammer i moderne design selges. En sølvfarget, en sortlakkert, ellers helt identiske. Mindre støtskader på rammene - Selges av Leedsfra Arnatveit.


Hei og takk for alle de koselige kommentarene dere legger igjen hos meg, skal vite at det varmer ! Bolig Blogg på DAISYS HOME ,kjempemorro! Har ikke blitt så mye gjort her hos meg i løpet av de siste dagene, for kjennest desverre ut som influensaen har inntatt kroppen. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Diverse bilderammer til salgs. Vi har resultater for Gamle våpen selges til de beste prisene. Kjøp billige rammer på Desenio. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Vi har 1resultater for Gamle dører til salgs til de beste prisene. Vi har resultater for Gamle kister til salgs til de beste prisene. Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer. Veteranbiler for salg.


Alt fra utstillingsbiler til rustne slitte biler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg