torsdag 24. september 2015

Glassbilde

Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig og du kan selv bestemme hvilken stemning rommet skal ha. La deg inspirere av vårt utvalg her. Gulldama vår er helt rå!


Det at bilde er av glass gir en ekstra effekt som er både kul og unik. Rettighetene til alle bilder vist på glassbilde r. Kopiering og annen reproduksjon er ikke tillatt uten godkjenning.

Les mer om samarbeidet og produktene til Linda Skaret her. Du som kunde kan føle deg 1 trygg når du handler hos oss. Vi er et svensk selskap med mange års erfaring i salg av fototapeter og veggbilder på Internett. TRYGG HANDEL-Sikker betaling Full angrerett God service. Lynx nettbutikk levert av Digitroll AS.


Glass brukes for eksempel i. Thinking Lady- glassbilde. Spar 50kr Ta kontakt med oss for leveringstid.

Få dine beste bilder trykket på baksiden av elegant akrylglass. Dette vil gjøre at bildene dine får en usedvanlig høy glans. I førstnevnte er de adskilte glassdelene med ulik. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Vår nettside bruker cookies slik at du kan plassere ordre og vi kan utføre bedre service for deg. Opphengstativ av støpejern er inkludert i prisen. Stativet bygger ca cm. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Bilder med glassfront gir et eksklusivt inntrykk og en flott dybde i bildet.


Mål: 100x150cm Vi sender til hele landet! Du fortjener en gullstjerne Str 30xcm. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Et skikkelig blikkfang på enhver vegg!


Stilig glassbilde med motiv av en rød Ford Mustang. Bestill bilder online hos Happywall. Velg blant våre stilig motiver, eller trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print.

I vårt galleri har vi et stort utvalg av foto, kunst, rammer og speil. Skap en personlig stil med flotte og silfulle bilder av høy kvalitet fra Møbelringen. Bildene er hovedsakelig laget av glassbiter som er limt på malt bakgrunn, men jeg bruker også materialer som stein, smykkedeler, sølvtråd osv. Fuset kunstglass satt i ramme på 25x25cm. Velg mellom hvit, sort og eikefarget ramme.


Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg