torsdag 3. september 2015

Korte gardiner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former.

Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet. Les mer om fordelene og ulempene til gardiner på bloggen vår. Vi har gardinstenger i ulike farger design, størrelser og materialer. Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine.


Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på. Du kan også henge opp gardinene dine på en praktisk og lite synlig stålvaier, i denne sammenheng kalt gardinwire. Har aldri hatt korte gardiner , heller ikke på kjøkkenet.


Men så behøver jeg heller ikke tenke spesielt praktisk ettersom vi verken har barn, katt eller hund.

Må innrømme at jeg gjerne kan være foruten gardiner og tester ut alt mulig rart av persienner og andre trekke-for-saker. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser.


Bestill fra vår nettbutikk! Stort utvalg av ferdigsydde gardiner på nett. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. Gardiner med maljer, rynkebånd og lystette gardiner.


For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Handle trygt på jotex. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Fra stuen var det inngang til foreldrenes soverom, der det ble satt inn en praktisk glassvegg- og dør, som åpnet opp hele etasjen og ga lys inn i rommet.


Bak glassveggen ble det montert en enkel skinne i taket med gardiner tilsvarende stuegardinene, og disse virket til å mørkelegge rommet om natten og hindre innsyn. Aldri henge gardiner uansett lengde nærheten av en ovn! Hi eller familierom få verdighet fra draw draperier eller gardiner som når til gulvet.


Andre gardiner er sesonggardiner, som for eksempel julegardiner eller påskegardiner.

Kort gardiner kan også ha små lambrequins, pick-ups. De kan henges på eyelets, hengsler eller til og med bånd. Har du doble gardiner fortrukket, er det såpass god isolasjon i det, at det ikke er nødvendig å ha ovnen under det. Flere størrelser, farger og mønster.


Skal du ha ovn der, bør du bruke korte gardiner , rullegardin, persienne eller lameller. Her jeg bor, var problemet at jeg skal bo her midlertidig. Og da bruker jeg gamle lange gardiner.


Kanal: Gardinen er via falden tredd direkte på stangen. I dag er dette ikke en anbefalt løsning. Maljer: Gardin med maljer har fastklemte ringer øverst på gardinen. Du trer enkelt gardinstangen gjennom maljene og gardinen får et pent fall. Possement: Border, snorer og dusker som er påfestet gardiner og tie-back som pynt.


Spar Kjøps Nyhetsbrev. Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Velg gardiner etter rom og behov. Med gardiner kan du regulere lysinnslippet og skape den stemningen du ønsker.


Redd nattesøvnen med lystette rullegardiner, eller slipp inn lyset med korte gardinkapper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg