fredag 11. september 2015

Bilshampo test

Produkter av høy kvalitet tilpasset norske forhold. Sammenlign pris med oss! PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Det er to hovedtyper innen bilshampo om vi ser stort og grovt på det i denne sammenhengen.


Bilshampo test

Den ene typen er som navnet tilsier, en ren såpe. Den andre typen er bildes svar på flasshampen, altså minst to funksjoner i ett. Her er det som oftest snakk om såpe og voks. Bilshampo også kalt bilsåpe , hva er best? Flere av såpene har veldig like egenskaper og det har i flere tilfeller vært god følelsen som har avgjort veien videre og resultat.


Alt i alt er forskjellige merker av såper blitt testet opp i mot hverandre. Sommertid er tiden da flest nordmenn vasker bilen jevnlig, men vet du hvilken bilshampo du skal velge? Det finnes et hav å velge mellom, derfor snakket vi med Bjørn-Aage Bredal hos Bilpleiekongen for å høre hvilken shampo han foretrekker til sommervask av bilen. Jeg ser Forensic Detailing har gått relativt greit i dybden og kommer med sine anbefalinger av såper til bøttevasken. Det har ikke vært lett i denne testen.


De fleste i testen er gode og han sliter med å finne en vinner, men vinneren er et merke jeg gjerne vil se hos en an forhandlerne her inne. Så hen en kalden og len deg tilbake og. För att ta mig igenom alla schampo satte jag två schampo mot varandra varje gång jag tvättade en bil och gav tummen upp eller tummen ner. Vinnaren gick vidare i testen , men här har jag varit tvungen att gå tillbaka för att testa förloraren förra gången en sista gång med vinnaren och så vidare. Husk også at testen her er utført med høytrykksvasker, noe som også gir en bedre vask en en hageslange mht avspyling.


Vi har derfor satt sammen denne suverene Testvinner Bilvask - Gullpakka! Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Hos Europris finner du alt for å holde bilen blank og ren.


Vi tilbyr avfetting, bilshampo , og poleringsprodukter. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Et usedvanlig drygt superkonsentrat. Fjerner smuss raskt og effektivt.


Gjenstridig smuss, som fugleskitt og fastklebede insekter, løses lett opp hvis middelet. Här hittar du mängder med tips och råd om biltvätt i allmänhet och bilschampo i synnerhet och kan även köpa världens förmodligen bästa bilschampo och. Jif bilshampo - Suveren såpe til knallpris. Denne såpa kjøpte jeg av ren nysgjerrighet da en annen her på DCN ga den tomler opp, ellers tror.


Jeg tenkte jeg skulle smelle sammen en liten test av den gode gamle. Prismessig for 5Liter er JIF bilshampo litt dyrere enn Bilt Hambers. Ren bil efter vintern. Ta hand om din bil efter vintern.


Ett självklart inslag i vårtvätten är bilschampo. Fyll ljummet vatten i en hink och häll sen på. Da har Autofil testet bilpolish Biltema wax polish pris kr terningkast Smartwax 2kr terningkast Autoglym super resin polish pris 1terningkast Meguiars next generation wax 2. Test bilen var delt opp i soner og vasket. Som ledd i det å bli voksen, har jeg gått til anskaffelse av en høytrykkspyler (se over).


Den har en fiffig løsning som gjør (?) at jeg ikke trenger egen shampopistol (om det er korrekt betegnelse). Noen som har et tips om en god bilshampo som kan kjøpes i menneskebutikk, eller har erfaring med K. Vi kårer Husqvarna PW 3til best i test , fordi det er en soli men samtidig ganske lett høytrykksvasker som gir deg det beste fra to verdener. Det er imidlertid mye kraft i maskinen, og den lange stålforsterkede høytrykkslangen er meget smidig. En skikkelig grundig vask må til. Finn fram hageslange,bøtte, bilshampo og en god svamp.


Med god svamp mener jeg en som ”selvrenser” seg når du putter den i vann. Denne svanmpen lager også mer skum, som gir mer glid. Og ikke minst, den kan brukes flere ganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg