fredag 11. september 2015

Kulør maling

Kulør maling

Velkommen til Kulør Odden. Som en tradisjonell farvehandel er maling vårt fag og lidenskap. Vi utfører jobben med presisjon og stolthet. Inspirasjonen finner dere i vår butikk som har et stort utvalg av tapeter og maling fra kjente merkevarer slik som Nordsjö, Jotun og Tjæralin.


Kulør maling

Våre erfarne og kunnskapsrike selgere vil være behjelpelige med å finne riktig produkt for ditt behov. Kulør er en faghandelskjede av frittstående butikker med god fagkunnskap og sterk lokal forankring. Kjeden tilbyr gode betingelser og frihet til å drive butikk etter egne ønsker. Kulør tilrettelegger for kampanjer og forhandlerkampanjepriser.


Medlemmene bestemmer markedsføringen selv, ut fra hva som passer butikkens konkurransesituasjon. Vi tilrettelegger for kampanjer og forhandlerkampanjepriser. Maling i hus og hytte. Ut fra andre leddet kan du vurdere om fargen er slik du vil ha den. Hvis tallet for kulør er høyt så er det en sterk signalfarge.


Dersom tallene for både sorthet og kulør er lave er det en lys og lett farge. Ved å endre tallene kan du konstruere akkurat den fargen du er på jakt etter. Resten ordner blandemaskinen hos Maxbo!


De to neste tallene beskriver hvor mye kulør det er i fargen. Denne fargen har prosent kulør. De resterende prosentene (1– = 45) er hvite.


Med andre ord er dette en farge med mye sort i seg, og er dermed en nokså mørk og dunkel farge. Den har kun prosent kulør , og vil derfor virke litt grålig heller enn fargesterk. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent.


Her finner du linker til Jotun ColourDesign for iOS og Android. Riktig maling på rett plass. Farger på skjerm kan. Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg?


Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset? Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Skjermen din er desverre for liten.


Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil. Prøv den på PC eller større. Du bør alltid prøvemale fargen du ønsker. Velg forskjellige farger og prøv, da får du gratis frakt på neste kjøp.


Trønsdal Farvehandel AS er din lokale butikk for maling , tapet og interiør i Trondheim! Butikken vår ligger lokalisert i hjertet av Singsaker, nærmere bestemt Jonsvannsveien 1. Bruk maling til å definere egne soner i rommet. Her er det malt et felt rundt pulten for å skape en ramme rundt den. Finn ut hvor du kan kjøpe høykvalitetsmaling til ditt neste prosjekt.


Kulør maling

Husk at Butinox Futura gir års garanti på farge og glans for hele huset. Kulturkulør er et nytt fargesystem utviklet av Riksantikvarieämbetet i Sverige i samarbeid med NCS Colour AB. Kulturkulør for linoljemaling viser historiske pigmenter i over 3farger og er ment å være til nytte for profesjonelle så vel som til dem som ønsker å blande maling selv. Kodene består av to led hvorav det første forteller noe om forholdet mellom hvitt, sort og kulørthet (farge) og det andre beskriver hvilken kulør det er snakk om. De to første tallene i koden beskriver sortheten i prosent.


Er du lei av å bla deg gjennom hundrevis av farger, uten å få noe inntrykk av hvordan de vil se ut på veggen? Finn din nærmeste fargehandel på vårt interaktive kart. Adresser og telefonnumre.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg