tirsdag 1. september 2015

Kahler lys

Kahler lys

Hammershøi jul - Kähler. Det er dekorert av kunstneren Rikke. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Kähler Lyshus – En Lek med Lys og Skygger.


Tenn opp en mørk kveld og se det flotte, ulike lyset fra hvert enkelt lyshus. Det ble starten på et unikt designeventyr som gav gjenlyd over. Dette vil få stearinen til å smelte, slik at du lett kan tørke den av.


Bruk og sikkerhet Sett aldri lyshusene på et brennbart materiale. Bruk kun telys med folie og en brennetid på fire timer. Plasser alltid lyset midt i lyshuset for å unngå at varmen fra flammen forårsaker skader på produktet.


Kahler lys

For å unngå brannfare må lyshusene. Vis kun varer på lager Flere kategorier Duftlys Lysestaker Lysholdere og lykter. Elegant og nordisk keramik fra Kähler. Find et stort udvalg af Kählers populære produkter her.


Ikke forlat brennede lys nære barn. Legg kun på varmetålige overflater. Kahler Lys sjelden endret. Ikke sett lyset på plasser der det trekker, eller nære lettpåtennelig materiale.


Vakker og klassisk julmotiv bryter mot den hvite bakgrunnen av lys. Dette blander en tradisjonell stil med litt nyere, noe som gjør produktet godt i det moderne hjemmet. Tenn på lyset til frokost, eller kos deg med litt lys og en kopp kaffe om kvelden. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Du finner den fineste julepynten til treet ditt hos oss - fargerikt, morsomt og nostalgisk. Kom i jule stemning med elegant og klassisk julepynt, lysestager og meget andet fra Kähler. Still flere lyshus sammen i vinduskarmen eller i små grupper på bordet og skap fantastiske stemningsfulle rom. Det blafrende lyset og de vakre skyggene som husene gir, skaper en fin effekt og atmosfære i rommet.


Kahler lys

Den fargede glasuren står i kontrast til den uglaserte overflaten, og når du har tent telyset inne i staken. Hak fad mål diameter 3cm. Signatur i bunden er uklar på grund af at glasuren er flydt ud over , men kan ses ved at holde det op mod lyset , stand fejlfri.


Et sjældent kahler fad. Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg