fredag 11. september 2015

Bohus lamper

Bohus lamper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff. Belysning - Prisvärda möbler och inredning på nätet! Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus.


Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den rette lampen. Her har vi i Bohus samlet våre beste tips til hvordan lamper kan skape ønsket atmosfære. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


ROCKS er formgitt av den kjente interiørdesigneren Halvor Bakke. Med en bordlampe fra Bohus får du godt lys der du ønsker. Velg blant våre bordlamper av ulik design og størrelser, som skaper ulikt lys og atmosfære. Lamper gjør mer enn å skape lys, belysning er helt avgjørende for hvordan vi oppfatter livet og stemningen i et rom.


Ulike rom har ofte svært ulike behov for belysning. For eksempel krever kontorbelysning ofte et godt og klart lys som man får fra leselamper og bordlamper mens man i stuen ønsker mer dempet belysning fra pendellamper. Skap en behagelig atmosfære på badet med baderomslamper fra Bohus. Med en god baderomslampe blir både sminken lettere å påføre, og barberingen enklere å få jevn.


En stue er det perfekte rom for sosiale sammenkomster, å tilbringe tid med familien og avslapning. Hos Bohus kan du velge blant et stort utvalg møbler til din stue. Ta en titt på vårt utvalg og finn møblene som matcher din personlighet og stil. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev.


Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Velg blant et stort utvalg av taklamper for alle typer rom og innredningsstiler. Lampehuset har alltid lave priser og et bredt utvalg.


Klikk hjem din taklampe fra. Lamper og belysning er en viktig del av interiøret, ikke bare funksjonelt, men også som dekorelement. Lamper og lys setter stemningen, men har også selvfølgelig en praktisk funksjon. Enkelte deler av hjemmet trenger mer lys enn andre. For eksempel er rikelig med lys på kjøkkenet når man lager mat og på badet om morgenen viktig for de fleste.


Det er ikke nok med en taklampe alene. I alle fall ikke hvis du vil bruke rommet til noe mer enn bare å gå gjennom det. På den annen side er det heller ikke nok med bare en gulvlampe for å lyse opp rommet.


Bohus lamper

En ting er helt klart: Du trenger begge typer lampe for komplett belysning. Dette er heldigvis lett å få til i alle rom! LED- lampe , kan du ganske enkelt sette inn en LED-lyskilde. Smarthusproduktene forvandler vegglampen: den gjøres om til en interaktiv del av huset. Tilkobling av lamper skal kun gjøres av fagpersonell.


I vår rådgiver finner du flere tips om valg av passende LED-vegglamper. Lamper med satinert skjerm er et eksempel på dette. Disse dekker til lyskilden akkurat nok til at den ikke blender, men uten at det går ut over lysstyrken.


Disse passer spesielt godt som baderoms- og speillamper. Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg