tirsdag 22. september 2015

Fransk stil interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Bestill Fransk mat hos Just Eat. Hundrevis av forskjellige restauranter.


Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening!

Kjøp de vakreste møbler i flott fransk landstil Se vårt store utvalg av møbler - kjøp online. Skjønne møbler i vakker fransk landstil. Vi har et stort utvalg av fine møbler i fransk landstil og vintage stil. Kjøp vakre spisebor små og store hyller og skap, stoler og kaffebor kommoder og hagemøbler.


Skandinavisk stil med fransk snert Theas vakre hus i Stavanger har en lys og lett stil. Hun har en forkjærlighet for skandinavisk og fransk interiør. Med Rørens lidenskapelige interesse for interiør og ektemannens kunnskap om det tekniske, har de tatt oppussingen i etapper – og stortrives med det. Se disse lekre pilar kubbelys champagne med silver HGjør seg virkelig på middagsbordet likeså salongbordet eller der du måtte ønske å ha de.


Flott fransk landstil og vintage stil for hjem, hytte og hage hage hele året - Fine møbler, flotte lamper, gryter og håndverk i fransk landstil - hele kjøpesummen.

Få et stemningsfullt hjem med fransk. Slik skaper du en rustikk stil. Når du skal velge møbler til en hage i landlig fransk stil , bør du fortrinnsvis gå for det som ser litt gammelt og slitt ut, eller det som fort kan få en slik overflate. Teakmøbler, som får en fin grå patina når de får stå ubehandlet, fungerer fint. Malte trebenker eller konstruksjoner i jern og sink sørger også for det rette preget.


Nå er det jul på låven :) Kom gjerne innom! Ta kontak om du ønsker å. Blyanstskjørtet er ganske typisk fransk , og gir antrekket ditt et preg av femininitet samtidig som det ser profesjonelt og anstendig ut. Rosa tweedjakke fra Moschino, 12.


Tweedjakken er den jakken du burde gå for når du vil oppnå den franske stilen. Den korte fasongen passer fint til blyantskjørtet og andre plagg som er høye i livet. Her henføres du til en dejlig landlig fransk stemning via vores produkter, som gør at du føler, at du allerede nu sidder på terrassen i Provence med et glas køligt fransk rødvin. Solstrand interiør holder til i Bergen sentrum.


Butikken har også et stort utvalg møbler. For deg som ønsker et urbant, rustikk eller klassisk hjem med sjel. Som de sier fagfolk innen interiørdesign, det er ingen riktig og galt interiør - viktigst av alt, å reflektere huseierens essens, og for ham var det behagelig.


Hvis du ikke er fremmed for romantiske impulser, setter du pris på raffinement og eleganse, så vil du definitivt like fransk stil i interiøret i. Nettbutikk med kvalitetsmøbler og interiør i rustikk stil , moderne design og klassisk fransk stil.

I dag skal jeg prøve å si litt mer om den franske landstilen, og om hvordan man kan tilsette elementer av denne stilen i sitt eget hjem - selv om det ikke er helt enkelt å definere hva som er fransk landstil, for det handler mer om en stemning, enn om regler og rammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg