torsdag 24. september 2015

Rullegardin stue

Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Transparent rullegardin. Dermed bevarer man utsikten, samtidig som man hindrer innsyn.


Med en børstet aluminiums-bunnlist og kjedetrekk i stål passer den fint inn i stuen. Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke.


Elektriske rullegardiner eller rullegardin med solceller betjenes med en veggbryter.

Om nødvendig kan gardinen også heves og senkes manuelt med gripelisten nederst. En verden full av fantastiske muligheter med transparente, halvtransparente og mørkleggende vev, avhengig av hvilken funksjon gardinen skal oppfylle. Solskjerming med rullegardin er svært effektivt, og en av grunnene til at rullegardiner har vært populært i alle år. En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen. Tea transparent rullegardin er en rullegardin med kjedetrekk i stål og med aluminium bunnlist, noe som gjør den dekorativ og passer fint inn i et stuemiljø.


Den “demper” også vinden som en levegg, men er konstruert slik at den slipper vind igjennom slik at den ikke “blafrer”. Hvilke gardiner man velger, avhenger ofte av hvilket rom det er snakk om. I stuen er det kanskje viktigere hva slags stoff, stil og materiale gardinene er i. På soverommet vil du kanskje ha tykke, lystette gardiner med gardinkappe og lang gardinstang. Velg blant alle våre gardiner her.


Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Du kan velge mellom flere forskjellige systemer og duker som spenner fra det lette og ensfargede til mønstrede og helt lystette. Enten det er mørklegging på soverommet eller dekor på stuen , så er rullegardiner en praktisk og elegant løsning.


Stuen er samlignspunktet i huset samt store stue vinduer er en stor del av fasaden på ditt hus. Stue gardiner kan gjøre den ekstra store forskjellen og virkelig lyse opp ett rom for å skape en god atmosfære samt gjøre huset fint fra utsiden. Hos Dekoria har vi gardiner for ditt hus som kan gjøre stuen ett rom der folk automatisk vil trives i. Disse er også gunstig å bruke på soverom hvor det er ønskelig å stenge morgensolen ute.

Stuen er det rommet man tilbringer mest ti både sammen med familien eller i sofaen foran TV, og lite er så irriterende som når refleksjon av lys i rommet ødelegger filmopplevelsen. Med riktig solskjerming kan man med enkel betjening åpne og lukke for lys i stuen. Enten du har behov for å mørklegge et soverom med lystette blendingsgardiner eller du ønsker å sette prikken over i-en i stua med flere lag lekre gardiner, har vi et rikt utvalg gardiner. Finn tynne gardiner, lysdempende gardiner, tykke gardiner og fleksible rullegardiner hos oss.


Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn). Handle enkelt online hos Ellos. Gardiner fra Ellos til bra priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg