tirsdag 8. september 2015

Tapet trender 2017

Tapet trender 2017

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Kanskje den mest markante tapet trenden akkurat nå.


Tapet med grafiske og geometriske motiv. Høstens trender og tendenser: Vi går mindre i flokk 01. Mangfol større variasjon, personlig uttrykk og mer komplekse fargepaletter. Her er de viktigste trendene og tendensene på interiørfronten fremover.


Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Då är kanske denna tapet med kakelmönster och extra tålig yta i olika blå nyanser från kollektionen Aqua något för dig? Norges største nettbutikk. Fler tapeter i blått hittar du här.


Tapet trender 2017

Det er en anvendbar farge som virkelig passer inn i alle livs- og innredningstiler. DENIM DRIFT fargekode S0. Et snev av fiskevær – uten luktene. Lyst på flere detaljer i drivved? Hva med å lage din helt unike lampe, av skatter du finner i fjæra?


Drivved vinyltapet fra Maxbo, ordinærpris 5kr per rull (Størrelse: x 105). Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban.


Tapet trender 2017

Med tapet kan du hente hjem inspirasjon og minner fra din siste reise og dra andre mønstre og farger for å skape ditt hjem. En tapet med delikat farge og organisk mønster som gir en lekker eleganse til rommet. Få oversikten over høstens tapet - trender , og finn ut hvilken type tapet som passer best i husets ulike rom.


Men vi ser ju såklart också trender som lyfts extra mycket i år. Er du opptatt av hva som er nytt og moderne, eller holder du deg kanskje til tidløse klassikere, som aldri går av moten? Trender kommer og trender går. Det kan være en god idé, for trendene oppdateres raskere enn maling som tørker!


Tapet trender 2017

Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. På årets første pressevisning av tapetnyheter hos Borge ble vi presentert for tre viktige trender og følelser innen tapet og interiør: Vintage, That Luxury Feeling og That Contemporary Feeling, de skal jeg gå nærmere inn på senere. Det er utrolig spennende å se hvordan samfunnet vi lever i gjenspeiles i interiør og tapeter.


Tapetsering er så mye enklere enn mange tror, og det er fort gjort. Tapetser alle fire veggene, bare én vegg eller kun en stripe over kjøkkenbenken. Mulighetene er mangesier Åshild Tyssen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg