torsdag 17. september 2015

Blomsterkasser til balkong

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Verandaen, Terrassen eller Balkongen er steder hvor en normalt bruker tid til å hygge seg, slappe av og kose seg med sin familie, venner eller bare for seg selv. Blomsterkasser du vil elske. Gjør balkongen koseligere - Balkongkasser som hever atmosfæren. Det å gjøre en balkong koselig er ofte meget vanskelig.


Se hva du kan plante her, og se forslag på hvilken blomsterkasse du kan ha i hagen. De hengende kamuflerer kantene av blomsterkasser og potter, og variasjonen gir et spenstig preg. Noen er glad i mange farger, mens andre liker å holde det enkelt, forteller Felleskjøpets anerkjente gartnerekspert, Steven Stiberg Long. Hageeksperten mener vi ikke alltid trenger blomster for å skape blikkfang på balkongen.


Til slutt fyller jeg på med jord der det er plass og gir det hele en klunk med vann. Løkplanter skal jo ikke ha så mye vann, men de kan godt få litt så de får etablert seg på sitt nye sted. Deretter er det bare å sette på kaffen og nyte synet av vårens fargerike krukker og kasser. Stilren blomsterkasse for bruk på balkong eller annet egnet sted. Da kan du enten fortsette å drømme eller gjøre noe med det.


Blomsterkasser til balkong

Plant favorittene dine i krukker eller blomsterkasser , så du både ser dem og lett kan nyte dem. Sett sammen flere til en fin gruppe på uteplassen eller plasser en krukke med sommerblomster på bordet. Potter og blomsterkasser. Du trenger ikke å ha en stor hage for å få vakre blomster.


Alt du trenger er en veranda eller en trapp der du kan plante i krukker. Har du et gelender, kan du pynte det med en blomsterkasse, og du kan selvsagt feste blomsterkasser under vinduene. Spiselige blomsterkasser er hyggelig å ha.


Blomsterkasser til balkong

Man kan plante nesten alle mulige urter og salater. Ringblomst, blomkarse og fioler er bare noen av spiselige blomstene som kan pynte balkongen. Jordbær, erter, paprika, agurk, og tomater egner seg også veldig fint til å pynte opp arealet ute, mener Brekke Spørck-Sem.


Produktseriene fra SwissPearl egner seg perfekt til en rekke bruksområder som hager, bakgårder, terrasser, handelsområder, kjøpesenter, hoteller, restauranter små og store boligprosjekter. Perfekt som plantekasse til våre blomsterkasser i zink. Er særlig god til zink- blomsterkasser som er sortmalte. Dessuten forblir zink-blomsterkassene penere på innsiden, da jord og gjødsel fra blomstene ikke kommer i direkte kontakt med blomsterkassen. Pynt opp uteplassen din med grønne planter og blomster.


Dette gjør at de holder bedre og lengre. Bare fantasien setter grenser for hva du kan gjøre ut av altanen eller balkongen din. Med store krukker og blomsterkasser kan du skape en frisk og grønn oase selv om du bor høyt oppe i etasjene midt i byen. De bør gjerne være lettstelte og blomstre fra vår til høst.


Våren har omsider meldt sin ankomst mange steder, og balkonger , hager og terrasser skal gjøres klare for utesesongen. Renate Myrås hos Maxbo Karihaugen oppfordrer folk til å støpe sine egne potter og blomsterkasser , for å sette et personlig preg på uteplassen. Den kommer flatpakket, og du setter den sammen selv.


Blomsterkasser til balkong

Når hagesesongen er over, kan den demonteres igjen slik at du kan lagre delene tørt og trygt til neste vår. For en drøm av en plantekasse! Den er dekorativ i seg selv, og har en liten hylle til utstyr (eller flere planter) under. Fås kjøpt blant annet her.


Med Emperi plantekasser behøver du bare vanne fire til fem ganger per sommer for at dine plantekasser skal få en vakker blomsterprakt! Emperi selvvannende blomsterkasser gir deg de vakreste blomster-arrangementene og en behagelig sommer. Selvvannende balkongkasser og blomsterkasser til gravstell, fasade, terrasse og balkong. Sett urteplantene i blomsterkasser på rekkverket, så får du mer plass på balkongen ¿ og naboen litt mindre innsyn. Når sengen ikke er i bruk, kan den rulles sammen og legges i stålkurven.


Bordet er satt mot rekkverket, og har rikelig med plass til både planter, lykter eller søndagsfrokosten med avis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg