mandag 7. september 2015

Fliser kjøkken plater

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser , gipsplater eller liknende. Vi har panelplater i mange forskjellige farger, matte eller mer glossy utførelse, og med- og uten flisemønster. Bruksområdene er mange med kjøkkenplater.


Du kan fint bruke de over benken på vaskerommet, i garasjen eller andre steder.

Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Forny kjøkkenet på noen timer. På IKEA finner du veggplater til kjøkkenet ditt i mange stiler, materialer og uttrykk. Kitchen wall har moderne flismønster og holder seg rene og hygieniske år etter år. Se hele utvalget på IKEA.


Med dette, i tillegg til et stort utvalg av tilbehør til kjøkken, plater , rengjøringsmidler og andre produkter, er vi sikre på at vi fører et utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet som vil falle i smak. Trenger du hjelp eller trenger tips til ditt kjøkken ? Platene er 11x620x5mål i mm.

Fugebredde: Ingen Fug. Fliser kommer i alle farger og fasonger. Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser til gulv og vegg i alle prisklasser og vi kan tilby kjøkkenfliser i alle farger, størrelser og overflater.


De tradisjonelle flisene over kjøkkenbenken har fått en sterk konkurrent i kjøkkenplatene som har kommet på markedet de siste årene. Klinkerflisproduktene våre har en langt høyere tetthetsgra noe som gjør at de passer utmerket til praktiske rom som kjøkkenet og våtrommet. Husk at det oppstår en del søling av matrester på kjøkkenet, og at du derfor bør velge fliser som er lette å rengjøre. I tillegg bør de tåle en del slitasje og rengjøringskjemikalier. Men, i stedet for at vi skal finne opp kruttet selv, så lurer jeg på om det er noen her som har erfaringer med noen av disse.


Hva er argumentene for å gå for plater , kontra fliser ? Alle innspill mottas med takk. Se utvalget, og kjøp på nett eller i butikk. Store fliser kan få et lite rom til å virke større.


Små fliser finnes helt ned i mosaikkform med bittesmå fliser. De er gode å bruke til buede hjørner, former, border og dekorasjon. Avlange fliser kan gi illusjon av større takhøyde i et rom med lavt under taket.


Italiensk kvalitet har alltid stått i fokus! Vi har dyktige salgskonsulenter som hjelper deg med råd og tips til hvordan du kan velge fliser kreativt til ditt prosjekt og skape en unik flisopplevelse.

Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!


Du har kjøpt bruktbolig, og kanskje går det ikke lang tid før du oppdager at du virkelig ikke liker den forrige eierens smak i fliser. Men hva i all verden gjør du? En måte å bli kvitt stygge fliser på, er ved å gjemme dem bak de nye. La være å fjerne de gamle flisene, og legg heller flis på flis, foreslår Arne Nesje.


Så vel utvalg av størrelser samt design er særpreget for denne type fliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg