onsdag 30. september 2015

Sperregrunn

Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Nå får du grunning og kvistlakk i ett. Produktet sperrer og isolerer. Se før- og etterbilder, samt film om hvordan du.

Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag.


Sperregrunn er en vanntynnbar grunning til sperring og isolering av f. Bør ikke brukes på ny betong.

Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Hvit, vanntynnbar og matt sperregrunn for innendørsbruk. Sperrer og begrenser gjennomslag av kvist. Den kan brukes på misfarget og gulnet underlag, og sperrer gjennomslag av nikotin, sot og andre fargestoffer. Den hemmer også gjennomblødning fra kvist på panel.


Les tester og omtaler før du kjøper. Kvist- og sperregrunn. Specs: Grunning, Innendørs,.


De har sikret seg ved å skrive på spannet kvistgjennomslag er et naturlig fenomen og kan forekomme over tid. Motvirker kvaegjennomslag fra kvist. Nå er det enkelt å male gulnet panel. Også velegnet til panel, bygningsplater, glassfibervev, tapet, gipspla.


Beckers Panelgrunn, sperregrunn og toppstrøk i ett, er en matt kvist og sperregrunn samt dekkmaling av høyeste kvalitet for maling av trepanel innendørs. Kan brukes på de fleste underlag som ubehandlet tre som skal ferdigmales med dekkende maling. Kan blandes i ønsket farge slik at du har grunning og sluttstrøk i ett, evnt.


Har brukt sperregrunn på furudører med påfølgende hvit maling strøk, etter 2-år skinner kvisten gjennom helt tydelig.

Leverandør har nå endret tekst på malingsspann, og sier nå at det skal brukes strøk sperregrunn for å få sperrefunksjon mot kvist. Den sitter på absolutt alle underlag, og normalt sett skal du ikke grunne før du maler. Det eneste unntaket er på nytt og blødende treverk. Helmatt spesiallaget alkydbasert maling for sperring og isolering av overflater skader fra fukt, nikotin, røyk eller sperring av kvistgjennomslag fra gran og furu. Malingen er tynnet med Isoparaffin som er svært luktsvakt.


Dette er markedets mest universelle sperregrunn , som også fungerer der vanntynnede produkter kommer til kort. SCALA PERFECT SPERREGRUNNING 3L Vanntynnbar spesialgrunning for tak og vegg. Malermester Einar Nilsson fra Tid for hjem demonstrerer hvorfor du må kvistlakke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg