tirsdag 8. september 2015

Semsket skinn caps

Semsket skinn caps

Kjøp den nye caps kolleksjonen. Stort utvalg av herreklær. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Brogued cap toe oxford i mørkebrunt semsket skinn fra vår egen kolleksjon. En klassisk sko med noe lavere formalitetsgrad enn den helt rene cap toen grunnet broguemønsteret ved tåsømmen.


Vår egne skolinje laget på Mallorca av kalveskinn og semsket skinn fra europeiske garverier som for eksempel D’Annonay. Caps med stoff av kunstig semsket skinn. Bak finnes en sølvfarget metallspenne. En pen caps med et unikt stoff!


Semsket skinn , (i Norge kalt semsk), tynt, mykt skinn som er resultatet av semskgarving. Denne garvemetoden har sitt utspring i den eldste kjente garvemetode, fettgarving, som bestod i at friske, flådde skinn ble smurt med dyrefett og bearbeidet til fettet trengte inn i skinnet, som myknet, ble holdbart og tålte væte. Men alle sko trenger jevnlig vedlikehold for å opprettholde kvaliteten.


Semsket skinn caps

Med bruk av pakken kan du trygt bevege deg i nordisk klima med sko i semsket skinn og nubuck. Semsking, også kalt semsk-, sems-, fett-eller oljegarving, er en teknikk for garving av skinn , det vil si bearbeing til lær. Alle sesongens vesker, ryggsekker, bager og clutch til dame.


Finn din favoritt skulderveske, miniveske eller weekend bag. Vi har over 40-års erfaring innen skinn og mote. Vi ønsker deg velkommen som kunde hos Skinn. Vi tilbyr skinn , huder og lær i garvet, vegetabilsk og naturlig utforming. Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder.


Semsket skinn caps

Alle produkter holder naturligvis den aller høyeste kvalitet! Noen dråper Zalo blandet med lunkent vann, og en god runde børsting pleier å fjerne det meste av urenheter på skinnet. Det beste Caps utvalget. Men selv om semsket skinn ikke er skomakerens favoritt, finnes det fortsatt råd til deg som elsker det myke, hårete skinnet. Helst bør du spraye skoene med impregneringsspray først, minst en gang i uken, har skomaker Mohammed Ali hos Frimann Thorkildsen Skomakeri i Oslo uttalt til KK.


Kåpe i semsket skinn med dekorative sømmer. To store lommer samt to lommer med glidelås. Strapback baseball caps i imitert semsket skinn av bra kvalitet.


Sammenlign tilbud på Semsket kåpe i kategorien Dameklær fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Dameklær ved hjelp av vår tjeneste. Vi er jo oppvokst med at semsket skinn ikke kan brukes i regn. Vær oppmerksom på at skinn ofte utvides en del ved bruk, så det er alfa omega å ikke kjøpe en størrelse for stor.


Test en skinnjakke og bli overbevist om at dette er det kuleste og mest tidsriktige plagget å ha i. Noen plagg kan være skjørere enn andre, og det er også forskjell på skinn , lær og semsket skinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg