mandag 28. september 2015

Ferdigmalt panel vegg

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Beste Priser Med Handlesmart! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø.


Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper.

Arbor Panel ferdigmalte plater i MDF, har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel. Det har en tykkelse på hele mm, som gir dypere og penere profiler. Treets egenskaper gir et matierale som er pustende, varmt og fuktstabiliserende. Malt panel får en tostrøks, industriell overflatebehandling, ett strøk grunnfarge pluss ett toppstrøk. Treets gode og unike egenskaper som et pustende, varme og fuktstabiliserende materiale blir ikke svekket.


Du velger fargen og profilen du synes passer best for å skape det rommet du ønsker deg. Bruk fantasien din, nå er alt mulig.

Moelven sine interiørpaneler er et levende produkt produsert av furu med høy kvalitet. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Våre malte interiørpaneler er nedtørket til ca , noe som gir en stabil panel etter montering. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Når veggen endelig er kommet på plass, kan det være nødvendig å dekke skjøter mellom karmer og vegger med fôringslister.


Klikk deg inn på lister- vegg -kategorien her på Byggmax for å finne de listene som passer best hjemme hos deg. MDF panel fra Byggmax gir prosjektet ditt en pangstart! Med et vakkert 1-stavsgulv fra SAGA Parkett og Smartpanel på vegg så har hun nå fått et helt nytt hjem.


Sammenlign pris med oss! VYRK leverer ferdigmalt eller beiset panel til hus, hytte og andre bygg. Spar tid og penger, få et bedre resultat. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt.


Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for både hus og hytte. Moelven kan på bestilling tilby overflatebehandlingene: malt, beiset, lasert og Osmo oljet på alle panelprofiler. Platen er ferdigmalt i Egghvit med en sterk, glatt overflate som er lett å holde ren.


Faspanel er en gammel og tradisjonsrik panel.

Mye benyttet i eldre hus, men har fått økt popularitet i nyere tid. Egner seg godt til både vegger og tak. Mål høyden og lengden tre steder (start midt og slutten) på veggen.


Utifra dette beregner vi hvor mange høyder vi trenger hvis det første og siste bord skal ha samme lengder. Del bredden på veggen med panelets synlige bredde. Med Stjernepanel kan du skape rommet du drømmer om.


Ubehandlet eller ferdigbehandlet panel , beiset panel , ferdigmalt panel – du velger det panelet som passer deg. Med ferdigmalt panel , er veggen ferdig så fort den er montert. Enklere blir det ikke! Hva er din stjernestil? Det er ikke noe mer hokus pokus ved å male disse platene, enn andre vegger.


Du må gjøre veggen ren og matte ned underlaget for å lage god vedheft, så er det bare å male, sier daglig leder i Smartpanel, Audar Dørum. Malingen som brukes i trevarefabrikkene herder ved hjelp av UV-lys og gir en meget hard og ripefast overflate. Du trenger verken å pusse, sparkle eller male. Du får en ferdig vegg med én gang, uten synlige spikerhull eller skjøter, forteller Torunn Mangseth, som er markedsansvarlig hos produsenten av Deco Panel.


Nytt rom på en kveld med veggplater – Veggplatene er meter høye, og er altså tilpasset standard takhøyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg