mandag 14. september 2015

Sandvika gardiner og interiør

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Jeg påtar meg innredning av Boliger, Feriehus, Offentlige prosjekter og nybyggprosjekter. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vi har et stort utvalg av GARDIN STOFFER, MØBELSTOFFER OG DUKSTOFFER fra mange anerkjente leverandører – på rull, i butikken.


Hei er det noen av dere som vet. Vi har mange forskjellige kvaliteter på stoff som du kan sy, lime eller på annen måte bruke til blant annet hobby, klær, gardiner , duker, sengetøy og patchwork. Vi har også et stort utvalg ferdigsydde duker i vevde mønster, kvaliteter og farger.


Hvis du ikke syr selv kan vi få sydd duker og gardiner for deg.

Interiør Konsulenter. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.


Begge er utdannet i søm, og har jobbet med faget i flere tiår. Det sier mye om hvem som bor her, legger Nina til. Hos Sandvika gardiner og interiør finnes et innholdsrikt utvalg gardin , – og møbelstoffer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Skiftestasjoner, god kapasitet og mulighet for både drop in og timebestilling. Vi har meget stort utvalg av interiørtekstiler og møbelstoffer i flere prisklasser, fra det helt rimelige til det mer eksklusive. I tillegg har vi godt utvalg av gardinstenger, solavskjerming, småmøbler, lamper og andre flotte interiørartikler.


Foretaket har registrerte ansatte. Bli med på åpningsfesten når nye JYSK Sandvika åpner dørene. Den nye butikken vil ha bedre plass til å innrede miljøer i møbelavdelingen. Samme adresse, helt ny butikk! Dette skaper en mer inspirerende opplevelse kundene som nå kan se og prøve møblene i mer hjemlige omgivelser.


Vi tror på profesjonell veiledning og personlig service.

Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg