onsdag 21. september 2016

Alpina esk skate

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skisko til tur, fjell og langrenn. Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer! Fantastisk kvalitet og gode priser! Finn laveste nettpris her.


Alpina esk skate

Den passer ypperlig til trening og konkurranser for de aktive. Carbon hælkappe og mansjett gir god kraftoverføring til skien. Les tester og omtaler før du kjøper. På innsiden av skoen er det dekket til med silikon knotter som hindrer at foten ikke sklir inni skoen. Nytt innvendig materiale gir også økt komfort.


Excelerator såle fra Rottefella. Alpina ESK Skate finner du hos Milsluker`n Sport AS. Disse skiskoene er gode for deg. Hvis du vil ha skate langrenns sko som støtter opp mot ditt ønske av konkurranse og fart.


Alpina esk skate

Dette er langrennsski skate støvelen for deg som sikter etter å race i konkurranse. Dette er fordelene for deg når du velger ESK Pro skate langrenn støvel. Du får en lettvekt støvel pga.


På grunn av en Pro cuff, plast hælkappe med Carbon Stabilizer, en stiv flex, anatomisk fotseng og et snøringssystem som gir ekstra stivhet, får du optimal kraftoverføring. Kompatibel med Rottefella NNN, Turnamic og ProLink bindinger. Sammenlign tilbud fra Alpina. Her kan du gjøre årets kupp!


Alpina esk skate

ESK er en meget stabil skøytestøvel med suveren kraftoverføring, og gir veldig god følelse med skiene og underlaget. Nye materialer innvendig gjør skoen mer presis. Lissesystem som stabiliserer fremfoten. Hælkappe og ankelstøtte i karbon gir bedre kraftoverføring.


Alpina Competition er tekniske skistøvler, med 4Dry membran og Thinsulate isolasjon, som passer svært godt til trening og konkurranser for den aktive. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Lettere og svært presise.


Alpina esk skate

Trygt og sikkert hos Urverket. ESK skate har plast hælkappe og bøyle i karbon som bidrar til god støtte og masse kraftoverføring ned i skien. World Cup-modellen til Alpina.


Alpina er først ut med denne nye konstruksjonen, som kalles Active Edge Carbon. I samarbeid med verdens beste skiløpere, har de utviklet denne nyvinnende skøyteskoen i carbon for eliteutøvere. Världselitens val i många fall Vis størrelsesguide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg