mandag 19. september 2016

Huntonit veggplater byggmakker

Veggplater Hos oss finner du. Trenger du hjelp til å frakte varene dine? HUNTONIT Plater leveres med forskjellig tilbehør som bl. Mikrofugen gir platene en minimal skjøt og overflaten er sterk og kostemalt. Byggmakker har en rekke nyttige.


Huntonit veggplater byggmakker

Enkel montering, enkelt renhol enkelt vedlikehold samt e. Platene leveres med not-fjær fas og er utviklet for enkel og effektiv montering. Platene har not og fjær skjøteløsning på langsidene og er enkle og svært raske å montere, enten på en eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.


Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff. Kostemalte plater kommer med Skygge, Perle, Mikrofuge og Fas utførelse. Skygge gir et originalt og tidløst uttrykk, Perle har et mer klassisk, stilfullt og elegant utseende, mens Fas er mer nostalgisk i stilen. Platen skaper et uttrykk som skaper en helhet i ditt hjem.


Disse platene leveres i mange forskjellige farger og profiler. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Platene gir deg et klassisk interiør og skaper en lekker kontrast mot hvite detaljer som lister, vinduer og tak. Platene skal spikres skjult på lekter, slik får man et ferdig tak uten etterbehandling. Du kan også montere platene både i tørre og våtrom under forutsetning av at det er normal takhøyde og god ventilasjon.


Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon. Platene lages i trefiber, og kan produseres med en rekke ulike overflater. Hjørneklips til veggplater huntonit. Disse nydelige takplatene produseres i Norge av de reneste råvarer, uten kunstige tilsetningsstoffer.


Huntonit veggplater byggmakker

Panelplatene med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Huntonit Basic wall er lekre kostemalte veggplater. Temperaturen bør være over grader og luftfuktigheten under. Umalte plater skal akklimatiseres og luftes på arbeidsplassen 2-dager før monteringen.


Platene finnes i flere forskjellige formater og overflater og leveres med not-fjær fas for enkel og effektiv montering. Besøk vår hjemmeside og bli inspirert. Her får du alt fra helt enkle tradisjonelle panelbor til designpanel trykt med egne motiver. De ferdigmalte veggplatene leveres i til fargealternativer, så her vil du kunne finne fargen som passer din smak. Platene er laget av ett dødt materiale, og vil derfor ha veldig liten.


Huntonit veggplater byggmakker

Klassisk profilerte veggplater med et originalt og tidløst utseende til. Platene kommer med Skygge, Perle og Fas utførelse, som på hver sin måte gir et uttrykk som skaper en helhet i ditt hjem. Interiørplatene er motstandsdyktige mot store temperatursv-ingninger og er derfor meget godt egnet til hytter som ikke er oppvarmet hele tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg