torsdag 29. september 2016

Iittala rødvinsglass

Iittala Rødvinsglass - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Glassene er designet av Alfredo Häberli, som ville lage en stilren og funksjonell vinglasserie, med så få glass som mulig til bruk for alle typer vin. Resultatet ble Essence, hvor alle glassene har lik størrelse på fot og stett.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter rødvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Serien Essence inneholder klassisk design glass for alle viner og drikker designet av Alfredo Häberli.


Timeless design since. Server den runde fruktige rødvin i disse Essence-glass fra iittala.

Glassenes design bidrager til en flott servering av de velsmakende dråper og vil forbedre vinopplevelsen. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg. Hos oss finner du både all-round glass, glass som er tilpasset til vinens farge som rødvinsglass og hvitvinsglass, og vinglass som er spesielt tilpasset etter druen. Ultima Thule Rødvinsglass 23cl 2-pakk.


Hans bidrag til finsk form omfatter alt fra glassprodukter til utforming av sedler og grafikk. Alba Rødvinsglass Fine Line cl. Holmegaard Cabernet Rødvinsglass cl. Bli den første til å omtale dette produktet. Elegante rødvinsglass som tar vinopplevelsen helt til topp!


Kategorier: Glass, Kjøkken, iittala. Design av Alfredo Häberli. Du bestemmer tekst og skrifttype. Les tester og omtaler før du kjøper. Senta rødvinsglass 2-pack.


Undersiden har en fasettkant som fanger lyset og lar glasset sveve millimeter over bordet. Perfekt til hverdagsbruk eller fest. Frederik Bagger Crispy rødvinsglass , klar 49NOK.


Med et par lekre rødvinsglass løfter du både stemningen på middagen og smaken på vinen!

Et rødvinsglass har oftest en bredere rundet klokke for at rødvinet skal få plass for dens karakter og smak. De er veldig lite brukt og kun vansket for hånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg