onsdag 28. september 2016

Gardiner 2016 trend

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


For å velge riktig gardin er det viktig å se på de andre detaljene i rommet som møbler, veggfarger, gulvteppet og malerier, forteller Arnoldsen. Hun påpeker at kontraster er viktig for å få et mer dynamisk inntrykk. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Tenk på hvordan du kan kombinere tekstur, glans og mønster på møblene, puter og gardiner.


Innred med gardiner i høst. FOTO: Gorm Kallesta NTB scanpix TRENDTING : Dypgrønt, messing, stormønstret tapet og plante i terrakottapotte er blant tingene som gjør Carola. Du kan knapt ha unngått høstens heteste trend og comeback – gardiner ! Flere interiørblogger handler nå om vakre og elegante gardiner som strekker seg fra tak til gulv. I tråd med den minimalistiske trenden har mange matte vegger. Aller først må du bestemme deg for hva slags type gardin du skal ha.


TRENDTING: Dypgrønt, messing, stormønstret tapet og plante i. Dernest må du tenke over hvor gardinen skal henge. På et soverom med morgensol trenger du lystette gardiner eller tynnere pyntegardiner med rullgardin bak. Vi skaper den trygge hulefølelsen, med noen ekstra puter i sofaen, polstrede møbler i velur eller mønstrede tekstiler, lange gardiner , vegg-tekstiler og rufsete gulvtepper. Karakterfulle og myke tekstilerer tilbake for fullt i våre moderne hjem. Dekosol, målbestilte varer og allerede nedsatte varer.


Gardiner 2016 trend

Se for eksempel disse lekre gulvteppene! Puter og tepper, pledd og gardiner. Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker. Nå skal alle flater tas i bruk! Her er veggtrender som gir wow-effekt!


Ifølge Ellen Lind hos Green Apple Interiør er gardiner med maljer ut, nå skal det være klassiske sømmer og sterkere farger. Tekstiler i bildet er fra HM. Flere velger også mellomfôr og fyldighet.


Det blir i tillegg mer blankhet i tekstilene, selv lin selges nå med metallisk print. Varm og gyllen i tonen, noe som gjør den perfekt i kombinasjon med varme farger inspirert av naturen. Nordsjø tror vi vil se mer farger på veggene, gjerne i duse, støvete pasteller og i mørkere toner.


Gardintrender akkurat nå. Men det som er enkelt, er å havne i trend -fella. De siste par årene har for eksempel grått seilet opp som en supertrendy interiørfarge, og mange har valgt å gå for grånyanser på veggene hjemme.


Gardiner 2016 trend

Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Fargen er en blanding av oker og gull. Hvor lange skal en gardin være? Hvordan skal jeg tilpasse gardinen slik at den passer rommet og vinduet best mulig?


Kid har lang erfaring med gardiner og gir deg tips til hvordan du kan velge den rette gardinen tilpasset ditt hjem. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner.


Gardiner 2016 trend

Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Ferdigsydde gardiner. Du kan idag besöka oss i över 1butiker och i vår webbshop som alla erbjuder samma sortiment och lika stor passion för de enkla förändringar som täcken, kuddar, plädar, bäddtextilier, handdukar, dukar, servetter och gardiner kan göra i ditt hem. Vi har et bredt utvalg av ferdigsydde gardiner.


Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner. Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Skal jeg velge gjennomsiktig eller lystett gardin ? Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg