fredag 16. september 2016

Beising av ny terrasse

Beising av ny terrasse

Finn beising av ny terrasse. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter. Her får du en kjapp innføring i hvordan du frisker opp terrassen i en fei. Slik gjør du – ny terrasse.


Har du bygget ny terrasse , bør terrassegulvet behandles så snart materialene har tørket. Nye , impregnerte materialer må få tørke opp før behandling, det tar 4–uker, avhengig av været. Beis terrassen under riktige forhold.


Beising av terrasse krever litt planlegging og en del forarbeid. Det første du bør gjøre er faktisk å sjekke værmeldingen for de kommende dagene! Av gamle vaner så sier folk at man skal vente ett år for slik var det i gamle dager, og det var det. Men i gamle dager, da impregneringen var full i giftstoffer som tok tid å tørke.


Beising av ny terrasse

Visst dere synes at det er vel brukte penger å bygge flott ny terasse , så for all del behandle den men olje eller terassebeis snarest. I videoen nedenfor ser du hvordan, og i steg-for-steg guiden kan du også plukke med deg noen gode og enkle tips. Se vårt utvalg i vedlikeholdsfrie terrassebord! En privat terrasse på Østlandet får mindre slitasje enn en terrasse på en restaurant i for eksempel Bergen. Verre er det om du behandler terrassen med filmdannende overflatebehandlig.


Påfør terrasserens og skrubb overflaten med en terrasseskrubb. Vedlikehold av terrasse. Husk å bruke arbeidshansker for beskyttelse. Og dette er det viktig å følge med på.


Beising av ny terrasse

Nytt treverk: Treverket skal være rent, fast og tørt. Eventuelle rester ev impregneringsvæske spyler du av med vann sammen med bruk av en stiv børste. La gulvet tørke noen dager før behandling. Det er lurt å sjekke værmeldingen før du starter uansett på året du skal i gang med beising av terrasse.


For å beskytte terrassen mot vær og vin bør en beise terrassen. Terrassen er som ny. I motsetning til fasaden, så renner ikke regnet av , men blir liggende. Det er derfor essensielt at terrassen blir behandlet slik at den kan holde seg fin og få et langt liv. Før du begynner å beise terrassen , er det viktig at treverket er rent og tørt.


Når du kjøper impregnert treverk i byggvarebutikken er det som oftest helt ferskt og fullt av vann. Riktig tidspunkt for vask og beising av hus og terrasse. Når kan vi starte med utendørsarbeid som husvask, terrasserens og utvendig malearbeid?


Noe kan du sette i gang med med det samme, mens annet bør utsettes til varmen har tatt mer tak. Er terrassen oljet, bør du gå over med ny olje i alle fall en gang i året, sier Marstokk og fortsetter: – Så bør du vaske terrassebordet grundig en gang i året. Og vask av terrassen kan ifølge Owren gjøres med vanlig husholdningssåpe eller oppvaskmiddel, skrubbing med langkost samt skylling med spyleslange.


Beising av ny terrasse

Jeg tar utgangspunkt i terrasse og platting av trykkimpregnert tre, det er nok det de fleste av oss har her i landet. Da bør du gjøre det til en regel å vaske den hver vår for å fjerne skitt og støv, anbefaler Bjørg Owren ved Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI). EKSPERT: Bjørg Owren ved IFI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg