tirsdag 20. september 2016

Kunstige blomster ute

Kunstige blomster ute

Hva skjuler seg bak trenden? Vi er en totalleverandør innenfor kunstige blomster , planter og trær. De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel. Dessuten visner de jo aldri.


Kunstige blomster ute

Pass på å ha flere typer silkeblomster på lager, så kan du bytte dem ut når du vil forandre litt på stilen. Europris - Mer til overs! Likevel er det noen av våre kunstige planter og kunstige blomster som er laget for utebruk. Våre kunstige uteplanter er UV behandelt slik at de tåler eksponering for sollys bedre.


De kunstige uteplantene vil også tåle vind og regn bedre enn våre kunstige inneplanter. Utvalget vårt av kunstige uteplanter finner du i denne kategorien. Her finner du våre planter som passer for uteplassen! Disse er laget ekstra solid og tåler mer vær, vind og sol. Vil du unngå å bruke tid og krefter på å vanne plantene dine?


Vi har ingen garantier for holdbarhet, men av. Hvis svaret er ja, er det opplagt å kjøpe naturtro, men kunstige planter. På den måten unngår du å vanne plantene, men går ikke glipp av deres vakre utseende. Se nærmere på utvalget vårt og finn de kunstige plantene du liker best. Kunstig grønt frisker opp inngangspartiet, balkongen eller terrassen.


Vi leverer kunstige planter og blomster av ypperste kvalitet. Våre kunder er store, middelstore og små bedrifter i tillegg til en økende etterspørsel fra privatmarkedet. Høy kvalitet - Stort utvalg - Rask levering - Besøk oss i dag. Kan brukes både innendørs og utendørs.


Perfekt dersom du ikke kan ha levende planter, men fremdeles ønsker å nyte naturens skjønnhet. Pynt hjemmet med vakre kunstige planter! Plasser kunstige planter på hyller og i hjørner for å skape en frodig oase. Dekorative kunstige planter.


Våre blomster i kunstmaterialer krever verken stell eller naturlig lys og er derfor praktiske å ha i hjemmet. Alle våre kunstige blomster leveres i helkartong som ikke kan splittes. Sjekk antall i kartong.


Kunstige blomster ute

Naturtro planter som holder seg fine i lang tid er ikke noe man takker nei til når man bor i arktiske strøk. Hortensia er uten tvil fortsatt bestselger, og til utendørsbruk er det disse i rosa som de fleste vil ha. Dette er en fin og enkel måte å skape et grønt preg rundt seg. Og hva er det beste med kunstige planter? De visner aldri, og ser like ferske ut hele tiden.


En gave til minne om et kjært liv skaper håp for andre. Takket være ditt bidrag, kan Kreftforeningen hvert år. Vi selger kunstige planter, silkeblomster, trær og interiør. Best på pris og kvalitet! Roggens Import AS importerer kunstige planter og potter.


Kunstige blomster ute

Det enkleste vi kan gjøre er å selge varene direkte til bedriftskunden over disk, men vi kan også bistå med rådgivning, levering, og store prosjekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg