onsdag 21. september 2016

Ideelle glass

Ideelle glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Idéelle fra Holmegaard er en serie munnblåste glass med et klassisk design. Per Lütken hadde en forkjærlighet for dreide, feminine former, og de går igjen som hans tydelige fingertrykk i Idéelle-serien. Glassenes tyngde og buede kant gjør dem behagelige å drikke av. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Om det skulle være vinglass, glass eller noe annet fra Holmegaard.


Kjøp på nett og få rask levering. Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon. Holmegaards munnblåste glass serie Idèelle er designet av Per Lütken. Serien har en feminin form med myke, buede former som er behagelig å drikke av. Per Lütken havde en forkærlighed for svungne, feminine former, og de går igen som hans tydelige fingeraftryk i Idéelleserien.


Glassene tåler å vaskes i oppvaskmaskin på opptil °C. I serien finder du glas til forskellige vine, van champagne, cognac samt snaps og øl – med og uden stilk. Glas er den ideelle løsning til opbevaring af al slags mad. Glas hverken afgiver eller optager smag og du undgår hormonf orstyrrende stoffer i maden.


Ideelle glass

Med Frigoverres enkelte og elegante design bliver det det let at overskue, hvad du har stående i køleskabet. Brug dem til smør, ost, babyma salat eller madrester. Sammenlign priser på Holmegaard Ideelle Drikkeglass 19cl Glass.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Du får et bredt utvalg glass i serien, blant annet flere typer vinglass, champagneglass, ølglass og vannglass. Blant disse er Holmegaard-vinserien Ideelle med feminine, svungne former.


Ideelle glass

Ideelle -karaffelen er nå relansert, og den munnblåste karaffelen rommer liter. Find billige priser på Ideelle og se alle de gode tilbud på nyt og brugt porcelæn, bestik, glas og. GLASS OF HIGH QUALITY.


Annoncer med Ideelle Glas på DBA. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter glass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Dette gir et glass med god støyreduksjon. Ideelle glas , Holmegaar Forskellige ideelleglas sælges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg