torsdag 29. september 2016

Gulvlysestake

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak.

Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Her finner du flust av lysestaker og lykter til hjemmet ditt. Med en kosebelysning kan du lette opp mørke kroker, og gjøre rommet mer hjemmekoselig.


COBRA gulvlysestake , stor kt. Inspirer og bli inspirert, fra et unikt hjem til et annet. Flott gaveinnpakning.

Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Gulvlysestake til kubbelys, h = 1m. Bordlysestake meislet ut av ett stykke Liten Tradisjonell Spiral tanker om “ Lysestaker. Hos Kid finner du flotte lysestaker i ulike design.


Se hele utvalget og kjøp lysestake på Kid. Med tente lys i dem, kan de på et øyeblikk forvandle et rom helt fra å være kjedelige til å bli stemingsfull og koselig. Det er noe spesielt med lysestaker. Cobra gulvlysestake Cobra gulvlysestake fra Georg Jensen er et prakteksempel på sofistikert, skandinavisk design på sitt beste.


Den staselige Cobra-serien er designet av Constantin Wortmann, utdannet industridesigner samt gründer av designstudioet Büro für Form. Luxury fra Jotex er en pompøs gulvlysestake for talgelys med armer. I aluminium med sølvfinish.


Skrevet i Flerarmet lysestake. Stilren lykt i sortlakkert metal og glass.

Dekorer hjemmet med vakre lysestaker i tre, glass, keramikk og metall, til både kronelys og kubbelys. Gjerne bland farger og materialer for å skape et blikkfang og. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Handle enkelt online hos ellos. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Vi har merkevarer som Ole Lynggaar Georg Jensen, Efva Attling, Bjørg, Huldresølv m. Ta turen til oss i Arendal, eller på nett.


Prøv FINN levert, fra kr 65.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg