torsdag 1. september 2016

Spisebord industrielt

Pynt hjemmet ditt med unike designmøbler som er bærekraftige og skreddersydde for deg. Designmøbler til stuen, spisestuen, entré, kontor og soverom. Mange forskjellige designs. Hvilket spisebord liker du best?


La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større.

Se utvalget på skeidar. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Det skal gjerne også kunne brukes mye og samtidig holde i flere år. A-Møbler har et stort utvalg spisebord i ulike design, størrelser og materialer. Vær oppmerksom på at mange spisebord med ett endrer karakter idet du setter til ulike typer møbler.


Her ser du for eksempel hvordan stoler i spreke farger, her Tonnings Ola Windsor-stol, gir dette ærverdige spisebordet et vitalt løft.

INDUSTRIELT SPISEBORD :Living sitt spisebord treffer midt i den. Robust spisebord i et moderne industrielt design. Her kan du designe ditt eget bord ved å velge blant ulike treslag med ulik finish, kombinert med flere typer understell,farger,bordkant og fylling. Finnes i ulike størrelser.


Klaff kan kjøpes i tillegg. For mer informasjon, kontakt betjeningen. Vedlikehold: Se vårt vedlikeholdsprogram. Dalton er en trendy serie i industrielt design. Den er produsert i massiv sortlakkert furu med grå metallben.


Serien består av spisebord , skjenk, tv benk, og bokhylle samt sofabord i forskjellige størrelser. Også praktisk som ekstra bor hvis man har mange gæster. En av våre absouta favoritter!


Et moderne og industrielt vintage salongbord som gir hjemmet ditt en mer industriell følelse! Bordet har et vintageutseende og er lett å bruke til utendørs bruk. Men vær og vind kan påvirke overflaten av bordet og patina litt.


Bordet er elegant solid og passer mesteparten av hjemmene. Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia.

Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Hos Bohus får du et stort utvalg av spisebord til hjemmet ditt! Røft og industrielt Den industrielle stilen er hot i høst, og mange velger å innrede med industrielle elementer. Tre røffe bord fra Living, Nordal og House Doctor.


Stort utvalg av sofabord i forskjellige prisklasser og design. Salongbord i eik og stål. Møbelbutikk Møbel-land. Klassiske og moderne stuemøbler på nett. Industrielt spisebord.


Bordbeinet er i original tilstan. Vakre linjer og solid utseende gjør BERG bordet til det perfekte valget for en moderne spisestue. Lave priser og rask levering. Dette kule barbordet har et industrielt utseende og vil være et flott tilbehør til kjøk. UBUD - er et spisebord i et industrielt og tidløst design.


Spisebord - Interiør på CDON. Dette møblet lages på mål, tilpasset dine behov - kontakt oss. Vintageutseende gjør at hvert bord har et helt unikt.


Jamie spisebord er et moderne og minimalistisk spisebord med stramme, rene linjer. Understell i brunsort metall. Bordplaten er laget av heltre eik, sort oljet.


Mellomrommet mellom bordbena kan justeres mellom to hakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg