fredag 9. september 2016

Jotun sober kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. En mørk gråbeige tone (greige) med varme i – en harmoni mellom brunt og grått. Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på kjøkkenet.


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Kjøkken : HTH Hvit Kvadrat – HTH Gjør Det. Pinnestolene ble funnet på loftet etter å ha blitt overlatt til seg selv. Valget falt på en lun, brunlig gråtone – nærmere bestemt fargen Sober fra Jotuns Pure Color-kolleksjon. Jeg skal flytte inn i en helt ny leilighet, kvadrat med kjøkken og stue åpen løsning.


Store vinduer fra gulv til tak. Spesialtegnet kjøkken. Alessandro tegnet et forslag for meg, og jeg er superfornøyd! En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Search Related Articles on What Is Sober.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Liker man det nordiske uttrykket kan man fint ha et kjøkken i nordisk stil, men samtidig sove godt på et orientalsk soverom og sette seg i en stue med et snev av 80-tallet, sier Lisbeth Larsen, Global fargesjef i Jotun. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Stuen er malt i fargen Hvit lin fra Jotun og har sofa fra Bohus, Ray sofabord fra Department, Eos. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Villa von krogh finn din fargepalett mine tips.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hadde i utgangspunktet tenkt på hvitt tak, men syns det er veldig fint med farge på tak. Jotun har delt opp høstens fargekart i tre temaer som gjenspeiler tidens tendenser.


Jotun sober kjøkken

Vi har fått hjelp av en interiørdesigner til blant annet fargevalg på stue og kjøkken slik at det samsvarer med farge på kjøkkeninnredning og møbler. Hun har foreslått jotun varmgrå til de lyse veggene og jotun sober til de mørke veggene. I temaet Lush garden finner vi en spennende blågrønn-farge som egner seg godt til moderne hjem.


Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Laat je inspireren door de trends van het moment. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Van alltime klassiekers tot die speciale outfit: vind jouw favorieten van Sober hier. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Velg en hovedfarge og få tips til matchende farger på colours. Det nye fargekartet finner du selvsagt også i en digital utgave.


Global fargesjef Lisbeth Larsen forteller at Jotun legger store ressurser i utvikling av fargeresepter tilpasset de ulike LADY-malingene. Syns den ser fin ut på alle bilder, men på fargeprøven ser den så veldig mørk ut. PURE riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnåes med LADY eller andre Jotun -produkter blandet over Jotuns Multicolor system. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende. Jotun Lady Pure Color maling liter Sober og Skumring fra FINN.


Vi eksperimenterer For bare et par år siden ville alle ha en fondvegg. Soveromsveggene er malt med LADY Balance - Senses, sengegavlen med LADY Supreme Finish Matt - Senses og benken med LADY Supreme Finish Halvblank - Lys Antikk. Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen.


Jotuns nye kalkmaling, Lady Minerals, tar utgangspunkt i fargene som Jotun har fra før i sine fargekart. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best. Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling, men kanskje ikke på alle veggene.


La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg