mandag 19. september 2016

Herdins lakkbeis forhandler

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. Brukes til beising og lakkering i ett.


Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit. Lackbetsen finns i olika kulörer. Du kan blanda alla färgerna, förutom den vita, med varandra för att få fram den nyans som du vill ha. Lakkbeisen løses opp i flere minutter og er meget letthåndterlig, noe som gjør at det blir et jevnt og pent resultat.


Overflødig beis skal leveres på miljøstasjon. Lakkbeis Aqua er vannbasert og miljømerket med Svanen. HERDINS LAKKBEIS 7MAHOGNY 3L Ferdig beisløsning med lakk.


For fargesetting av møbler listverk osv. Ditt søk på herdins lakkbeis ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Den er lett å jobbe med og gir et vakkert og jevnt resultat. Vannbasert og svanemerket. En boks holder til 2-m2.


Er tom for Almrød 7Butikk pris totalverdi ca. Håndtering og lagring: Unngå håndtering som kan forårsake støv. Beholdere holdes lukket så lenge som mulig. Oppbevares i originalemballasjen. HERDINS OLJEBEIS BRUN 275ML Oljebasert beisløsning for store og små overflater med nytt eller renslipt tre.


Spritbaseret og klar til brug. Lakbejdse kan binde på allerede behandlede overflader. Herdins lakbejdse 3ml. Bejdsen er transparent og fremhæver teksturen i ubehandlet eller afsyret træ.


Tørretid ved grader - time. Overfladebehandling foretages med bejdselak. Ta del av vår kunskap och lyckas med.


Lakken giver en meget slidstærk og robust overflade og kan bruges oven på, ægte bejdse, oliebejdse og lakbejdse. Nærmeste forhandler anvises af. Den tørker raskt og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. Spennende interiørbeis med vannløselig fargestoff i pulverform som trenger inn i treet og gir en transparent farge. Fås tilpasset ulike treslag.


Du kan velge mellom fem ulike beisprodukter i en mengde ulike farger. Salong Laki 14A suletud 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg