tirsdag 13. september 2016

Skeidar rammer

Sjekk ut Rammer Skeidar. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?

Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format.


De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen.

Julehuset Skeidar Se mer. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer.


Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Hvis du har gamle rammer du ikke lenger bruker, kan de bli en flott veggdekorasjon. Du kan også bruke nye rammer.


Akkurat nå har vi kampanjepriser på flere ulike rammer. Se produktkarusellen under. Det er enkelt, bare fjern glass og bilder fra rammen , heng opp en krok og fest rammene med strimler av stoff, hyssing eller lignende. Alle Skeidar Rammer som er godt for familien fra spisestue med kjøkken er god. Kanskje er mange include trodde at Skeidar Rammer kjøkken ikke viktig bygget i stedet for Skeidar Rammer og for en familie rom.


Men faktum, kjøkken er nødvendig del av et Hus. Stort utvalg av speil, bilder og bilderammer. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.

Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret.


I vårt galleri har vi et stort utvalg av foto, kunst, rammer og speil. Skap en personlig stil med flotte og silfulle bilder av høy kvalitet fra Møbelringen. Laila Hagen Leru salgs- og produktsjef for soveromsmøbler i Skeidar , har fått dette spørsmålet mange ganger. Utrolig mange lurer på hva som er forskjellen på de ulike madrasstypene.


Kort fortalt er den viktigste forskjellen at rammemadrass har ett lag madrass, mens en kontinentalseng har to, sier Hagen Lerud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg